Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] OtherWorld2

SejBes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Frixon naszym celem było zrobienie czegoś nowego. A nie kolejny serwer medium w którym są te same itemki te same mounty , te same zadania , logistyka i cel.

Zrobiliśmy coś nowego. Jedno wiem napewno. Nikdy w zyciu wiecej prezentacji nie zrobie bo denerwuja mnie juz niektore posty. Fakt nie ma wszystkiego w prezentacji.

Ale czy widziales gdzies na polskim privku PET'a? i ty tu mi mowisz ze nie ma nowości.

terrorbanner.jpg
  • Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum już działa są małe problemy zrobimy kopię zapasową wszystkiego i reinstal

@piorus

Wierzchowce są na zawsze

sygnaac.png

wowaw.png

Opublikowano

Jeżeli to co piszecie jest prawdą to widzę tutaj małą konkurencje dla Neoramt2. Jakieś zdjęcia z gry, albo cokolwiek. Napisać każdy sobie może a jak nie daliście zdjęć to coś mi się wydaje że gówno z tego co napisaliście będzie.

Opublikowano

@up Dobrze gadasz. Lepiej mieć 3-4 kolegów w realu niż 400 na mpc forum. I tak żaden ci nie pomoże i każdy traktuje cie jak anonima. Co do serwera. Nic ciekawego.

Opublikowano

Ten serwer jest na prawdę godny uwagi . Znam cały Team i ręczę , że są to dobrzy , mili , zaufani i porządni ludzie . Nie opie**alają się . Na prawdę polecam i zapraszam .

Opublikowano

Sura dawno Ci chyba ktos nosa nie utarl. Uwazasz sie za takiego dobrego technika , gracza a moze grafika? Ty w czym jestes dobry ze tak latwo osadzasz innych?

Powiem Ci ze moim zdaniem w niczym dobry nie jestes , w dupie byles i gowno widziales a teraz tu pyskujesz bo pyskowanie i zawracanie dupy innym ludziom to Twoja

domena a nawet sposob na zycie ^^ a jezeli chcesz pospamowac to znajdz sobie inny temat bo juz nie moge patrzyc na to co piszesz neosie.

terrorbanner.jpg
Opublikowano

otherworld2.pl - Zapraszam na TS jezeli masz odwage =] Napisac kazdy moze. Zobaczymy czy jestes taki wyszczekany.

To ty powiedziales ze jestem kozakiem w necie =] A w swiecie jestem kierownikiem w firmie recyklingowej. Jestem tez erka.

Przezylem wiecej od Ciebie gamoniu =] wbij na TS porozmawiamy =]]

terrorbanner.jpg
Opublikowano

otherworld2.pl - Zapraszam na TS jezeli masz odwage =] Napisac kazdy moze. Zobaczymy czy jestes taki wyszczekany.

nie używam jakiś programów zeby sobie pogadać mam od tego rodzinę / Dziewczyne / znajomych

nie zaczynaj i spierdalaj faszysto

23semvo.png

Opublikowano

Mama nie dala na mikrofon? Faszysto? z kad to wziales? - nie wiesz co powiedziec? Masz odwage mi tu postami jechac a nie masz odwagi porozmawiac?

Twoja riposta ograniczona jest samymi wulgaryzmami? i ty masz rodzine? Zastanow sie nad soba chlopczyku.

terrorbanner.jpg
Opublikowano

serwer git ;d

Ale wez system ulepszen zbroji do broni zrównaj daj zbroje

Zbroja Z Czarnej Stali -> Szafirowa Stal -> Zbroja Hwang -> Święty Hwang

i bedzie git ale i tak 9/10 za prezke

I zaje.... pomysl z tymi ulepszeniami wierzchowców ale ulepszanie tych wierzchowców to zrób u "Stajennego"

i mam pytanie co do Kd bd 25%-35% ?? czy 25%-35%-(55%/80%)

Opublikowano

Dotarło że nie mój serwer i że to nie full zapowiedź ? Kurna ludzie to że pomaga to nie oznacza że od razu all moje. Nie pozwole Sejbesowi żeby zrobił badziewny serwer. Ja tylko pomagam z pomysłami. Więc opanujcie się ;x

Umiecie czytać ?

Server bedzie pewnie tak zajebisty jak Twoja sygnatura, mi sie rzygać chce

Obraziłeś mnie przez sen to, przeprosisz gdy się zbudzisz.

Opublikowano

nic nowego słaby serwer i jeszcze ten Zekron jest tu w Teamie to po jakiego chodzi po innych serwerach i się pyta czy może zostać technikiem itp

Powodzenia

1 rada Zekton-Ogarnij sie:)

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

szkoda ze start blisko za 2 tyg do tego czasu juz pewnie bd gdzies gral

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

@UP

fajnie by było jak ktoś by pokazywał twoją twarz na forach ? to jest człowiek ale widocznie jesteś taki (tępy żeby z czyjegoś nie szczęścia robić sobie Avatar/sugne )

dlatego masz taką opinie na forum i się nie dziw że cie traktują jak "Debila"

ty z tej dziewczyny co masz ustawione zdjęcie jako Avatar robisz pośmiewisko ona sobie u rody nie wybierała może tak wstaw własne zdjęcie i się pośmiejemy razem co ty na to?

"Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku" -Pamiętaj

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

A takie małe info. Serwer jest na plikach w 100% robionych przez sejbesa nie są to żadne gotowce panga czy inne duperele.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano
@UP

fajnie by było jak ktoś by pokazywał twoją twarz na forach ? to jest człowiek ale widocznie jesteś taki (tępy żeby z czyjegoś nie szczęścia robić sobie Avatar/sugne )

dlatego masz taką opinie na forum i się nie dziw że cie traktują jak "Debila"

ty z tej dziewczyny co masz ustawione zdjęcie jako Avatar robisz pośmiewisko ona sobie u rody nie wybierała może tak wstaw własne zdjęcie i się pośmiejemy razem co ty na to?

"Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku" -Pamiętaj

Bardzo mądry i przemyślany post .

xHTAx ma rację Zekron .

I zgadzam się w 100%.

@BlackSura ; Sam piszesz ,że jak kogoś nie znasz to nie wysuwaj wniosków. A ty mówisz ,że ja realnego życia nie mam Pracuję, mam dziewczynę i stałą paczkę przyjaciół z którymi spędzam co drugi wieczór,ale po co mam Ci się tłumaczyć ?

W rl. też mam szacunek i nie wątpię ,że ty też go masz ,bo każdy zasługuje na szacunek. Po co się spinasz ja nie rozumiem.

@Topic : Poczekamy na serwer.

1331059428-U215643.gif

Tyle się namęczyłem ;x

kierzek rlz ;333

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...