Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play,Plus Nowy telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedługo kończy mi się umowa w sieci plus i tu pojawia się parę pytań ;D

1.Przedłużać umowę i brać nowy telefon?? jeżeli tak to jaki ? chodzi mi o telefon z androidem doładowania po 30zł i mogę dopłacić max 50zł może być nawet na 48miesięcy

2.Przejść do play??

3.Zostały mi 4 doładowania czy mogę przenieść swój numer do play i tam kupić telefon za 1zł ?

z góry dziękuje

Ps:W role wchodzą telefony tylko w mixie abonament odpada

RMCF

Opublikowano

1. nie - plus ma słabe fony

2. tak

3. nie. Po skończonej umowie - tak.

W playu za 1 zł masz xperia neo v - b. dobry telefon

graphic.png

Opublikowano

a jeżeli chciałbym taki telefon na którym by poszło to gta 3 na androidy i gra 9mm i jakieś mmorpg?? możecie polecić jakiś tani ??

RMCF

Opublikowano

Na neo v kolega odpalał GTA3, ale nie wiem jak mu tam działało bo juz wysiadał xD

Zobacz czy nie ma SGS w playut

Opublikowano

Łoo to za nim dodadzą to miną 2 końce świata ;d nie opłaca Ci się czekać

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja bym został przy plusie ; )

Same , a po za tym im dłuzej masz umowe to potem jakieś znizki czy cos ;d

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Za 30 zł to nie dostaniesz żadnego porządnego telefonu :/

Oferta smartfonowa zaczyna się od 40 zł , z czego przy każdym doładowaniu zabierają Ci 10 zł na internet.

Tanio nic nie dostaniesz:/

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Neo V to porządny telefon i nie dostaniesz go nigdzie za xxx doładowania na xxx czas , chyba że w dużej dopłacie ;] Kumpel go ma i odpala gta3 i wgl reszte dobrych gier... ale on dopłacił do niego 500 zł w abonamencie miesięcznym 60 zł ...

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Tylko nie zapomnijcie tego ze play ma może tanio do innych sieci ale za to do playa mają bardzo drogo, sam telefon to nie wszystko

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

UP, masz rację, sam go mam i nie mogę się nachwalić ;] mała cena a gry śmigają podobnej jakości jak na Neo V lub na tym SE Walkman.

Niby ma te " 800 Mhz " ale to jest wystarczająco dużo ;]

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Tylko nie zapomnijcie tego ze play ma może tanio do innych sieci ale za to do playa mają bardzo drogo, sam telefon to nie wszystko

Dla mnie się liczy tylko że ja mam tanio do wszystkich;D jak ktoś ma sprawę to i tak zadzwoni bez różnicy czy jestem w plus czy play.

RMCF

Opublikowano

Odświeżam.

a i telefon może być w doładowaniach 30,40zł mogę dopłacić przy odbiorze max 100zł imusi być to play/orange/plus telefon musi posiadać androida i żeby chodziły na nim gry takie jak gta i 9mm z góry dziękuje za odpowiedź

RMCF

Opublikowano

Play bierz i nawet się nie zastanawiaj. Ja płacę co miesiąc 39 zł i jestem zadowolony .. Za rozmowy tylko płacisz chyba z 30 gr za minutę i rozmawiasz nawet cały dzień i i tylko te 30 gr bierze czy ileś tam. Tak samo z SMS'ami .. każdego miesiąca dostajesz 350 smsów na wykorzystanie do wszystkich. Bierz ten Play :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...