Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem

reks100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem z clientem, gre zainstalowałem, wszystko ok, włączam grę a tu nie chce mi sie spachować ;// Pisze coś takiego:

Sprawdzanie informacji o aktualizacji

Synchronizacja z serwerem zako?czona

I ciągle stan pobrania: 0,0 MBytes / 4096,0 MBytes ;//

W dodatku u góry powinna się załadować strona, a u mnie:

Witryna sieci Web odrzuciła żądanie pokazania tej strony sieci Web

Pomoże ktoś? Już dwa razy instalowałem i dalej to samo ;//

Opublikowano

albo w zaporze lub antywirze ;)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Internet jest ok, zapora wyłaczona oraz antyvirus też, i dalej nie działa ... ;/ Mam router, może blokuje jakieś porty ? ;//

Opublikowano

Wyłączoną mam zapore .... Wcześniej pisałem, i uruchamiam jako administrator i dalej nic ...

Opublikowano

obstawiam że masz MC affe. też miałem taki problem, musiałem od nowa pobierać. spróbuj w procesach poszukać MC Affe secturity i zakończyć proces

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Niestety to nie to, bo nie mam czegoś takiego jak MC affe ;) Ale przy okazji powyłączałem wszystko w procesach co się dało, i bawiłem się też ze zgodnością, ale bez skutku ... ;/ Dalej nie działa ... ;//

Opublikowano

Dobra, ustaliłem że to porty są winne temu, powyłączałem wszelkie zapory, antywirusty i odblokowałem port na routerze i nic. To stwierdziłem że coś jest w plikach systemowych, więc reinstall systemu i teraz wszystko chodzi elegancko :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...