Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8888 LISTA - metin2- HELP ! :/

DEGOOGLE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Mam problem bo właśnie próbowałem darmowe sm w metinie brać przez usługi

Podawałem swój numer telefonu i przychodziły mi sms-y że atywowałem usługę i że będzie po 3 razy dziennie coś tam ... :D

Miałem duzo tych aktywacji i przypadkowo usunąłem skrzynkę odbiorczą i nie dezaktywowałem tych sms

Teraz gdy doładuję konto to po jakimś czasie 2-3 dniach konto jest puste

A gdy wyśle sms LISTA pod numer 8888 to przychodzi mi coś takiego :

Podałeś nieprawidłowa lub nieaktualna komende. Sprawdz komende i sproboj ponownie.

Próbowałem wiele razy ale nic nie pomaga .

Moja sieć to T-Mobile

Proszę o pomoc !!!!! :/ :/

Opublikowano

zmien numer lub zglos to do operatora(niech ci zblokuje te numery)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

wysylajac sms zgadzasz sie na otrzymywanie kilka razy w tygodniu sms za ktore ty placisz ok 3-4 zl

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

najlepiej przedzwoń do obsługi klienta.Doradzą coś.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Idź do operatora jedyna rzecz która pomoże, ale masz nauczkę, że się nie daje swojego nr fona.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

powiem Ci tak. pewnie ojebał Cię M2zwierz czy jaki tam pryncypał a jak wyłączyć tą usługę to jest taka opcja, jeżeli masz oczywiście masz konto w orange. a więc tak wchodzisz na stronkę orange.pl logujesz się na swoje konto -> obsługa klienta -> Orange On-line -> usługi (tabelka po lewej stronie) -> wybierasz aktywne i wyłącz takie usługi jak SMS Przychodzący specjalny coś w tym stylu w każdym razie to Ci zabiera kasę z konta. Jeżeli nie umiesz tego zrobić lub masz w innej sieci wyślij email do BOK-u (biuro obsługi klienta ) z prośbą o to aby wyłączyli Ci usługi które pobierają pieniądze z twojego konta też się tak kiedyś wjebałem do serwisu akazzo.pl uwaga na tą stronę złodzieje !!! i jakoś się z tym uporałem sam przez stronę ale tak kombinowałem że zanim to zrobiłem to z 20zł mi zżarło

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...