Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czejść , tak jak w temacie , nie wiem czy dam radę w v2 , na poli. , ninją dagger na 33-35lvl'u...

Moje eq.

Broń-Jelon +9 sr 37

Zbroja-1k , kd speeda+3 , uchylenia+3

Buty- 1k hp

Bransa- na 33lv 500hp ; jak wbije tam 38 lv zakładam branse 1k hp (jest ona na 38lv..)

Naszyjnik- 2% na omdlenie spróbuje załatwić 8%

2 naszyjnik- 20rege hp

3 naszyjnik- 10 na miecze

4. Naszyjnik- Zamierzam kupić z bonem 1k hp

Kolczyki- ebo+7

Tarcza-Będzie z % na blok...

Hełm - 6rege hp // Zamierzam kupić z % na otrucie

Staty rozdaje tak:

2 Wit - 1 Zr

Będę expił tylko na marmurach dzikiego sługi/Ezot.Fanatyka

Pytania

-Ile grupek dam radę wziąć

-Jak szybko będę wbijał lvl , od (np. 33do - 34?)

-Czy dam radę tam bez buffa?

-Co zmienić w eq...

-Jakie będę miał Hity Tak ~

Opublikowano

To ci powiem tak

Załatw sobie eq 1kpz 1,5kpz 2k pz ebo bardziej na 8/9 lepiej zrobic bufa twoje dmg podejrzewam "2k-3k"

Marmurki dziki sługa itp wilków tez jak i pająków aaa no i zielone potki + soczki porób zebys np pocił sobie gango ;)

Pytania

-Ile grupek dam radę wziąć raczej 1 max 2

-Jak szybko będę wbijał lvl , od (np. 33do - 34?) tego nie wiem ja sie postarasz to moze 1h lub mniej ;]

-Czy dam radę tam bez buffa? raczej nie

-Co zmienić w eq... Ebo +8/9 eq do 2k pz itp

-Jakie będę miał Hity Tak ~ 2k do 4k ;] nie jestem pewien .

za mało iinfo ci dałem Napisz a ci pomoge. ;)

:Pomogłem "Wcisnij magiczny guzik.

Opublikowano

Niemasz szans z takim eq...., Jakbyś miał z 13k hp to wtedy spokjnie po 1 lub 2 grupki chociaz to niema roznicy na poli bo w chwile bys zabijal : ) , Jak masz na 1pkt-g10 poli to 10 min trwa, wiec na 33 to powinienes na 2-3 marmury lvl wbijac czyli 20-30 min. Hity zwykle 2.5-3k krytami gdzies kolo 6 : )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z całym szacunkiem ale z takim eq w m2 sie expi.

Buty, naszyjnik bransa 2k hp, ebo +9 zbroja byle jaka 2k i kd speeda, tarcza byle jaka z blokiem lub sila, helm 30 reg pz/8trucie i bron masz ok.

Buff obowiazkowo 2x m, Nie rozumiem po co sie pchać tam na 2 lv skoro lurając pod swiątynią w 1 dzien to wbijesz a nie musisz po 1 wydawać kasy na marmury po 2 całe eq wymieniać. nie wiem co was tak ciągnie do v2, ja tam wyexpiłem 6 postaci. Jeszcze rzygać v2 będziecie.

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

ale po co ci 35 lvl w v2 już można iść na bo albo v1 omg za mało.. szkoda ze grota jest od 75 to wtedy 50 lvl by chodził tam expić i co jeszcze

Opublikowano

ale po co ci 35 lvl w v2 już można iść na bo albo v1 omg za mało.. szkoda ze grota jest od 75 to wtedy 50 lvl by chodził tam expić i co jeszcze

Ale to on chce iśc nie ty jego sprawa czy on tam będzie expić czy tu jego sprawa ile on wyda an is na te przepustki czy kupi od innego gracza .

:Pomogłem "Wcisnij magiczny guzik.

Opublikowano

Nie dasz rady za mało pż załatw po 2 k pż wisior i buty + ebo +9 i wtedy zacznij expić.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Po co ci naszyjnik 10 miecze :)? wbij all itemki 2k hp, nno ( nooby będą się szwędać ) i w zasadzie tyle .. deff nie jest ci potrzebne z twoim eq, jak wezmiesz 1 grupke to jesteś koks. minumum 12.5k hp na v2 z buffem bądź 14k hp bez buffa ..

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Z takim eq to jedynie możesz iść do v2 popatrzeć jak ludzie expia :D

Co do twoich pytan:

-Nie wiem czy wgl 1 grupkę weźmiesz ile ty masz z 6k pz ??

-lvl by ci szedl szybko jak byś dawał rade

-Z bufem pewnie nie dasz rady a bez bufa to juz wgl :D

- Ebo+9 , Naszyjnik z PZ bo co ci da 2 omdlenie ... Jak masz branze 1k na 38 to wbij najpierw ten 38 na BO dopracuj eq i dopiero idź bo tak to szkoda marmurów

Opublikowano

poza bronia to cienko masz za mało hp lepiej to co byś wydał na marmury wydaj na eq i exp sobie w v1 bo lub pod świątynia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Z takim eq to jedynie możesz iść do v2 popatrzeć jak ludzie expia :D

Co do twoich pytan:

-Nie wiem czy wgl 1 grupkę weźmiesz ile ty masz z 6k pz -Ciekawe ... Mi wychodzi ok.9 . :)

-lvl by ci szedl szybko jak byś dawał rade- Z innych źródłem dowiedzałem sie , że będę dawać rade ok.2 grupki

-Z bufem pewnie nie dasz rady a bez bufa to juz wgl :D -Mam buffa lecz jeszcze nie ma 2 skilli na m ... :x

- Ebo+9 , Naszyjnik z PZ bo co ci da 2 omdlenie ... Jak masz branze 1k na 38 to wbij najpierw ten 38 na BO dopracuj eq i dopiero idź bo tak to szkoda marmurów - Wiem to 2 omdlenie nic mi nie da :D , mam zamiar załatwić 8% (to chyba max.) Nad eq nadal pracuje ... Szukam już od ok. tygodnia i tylko to znalazłem ... :D

Poza tym , to moja sprawa czy chce wydawać na marmury czy też nie... Na +30 lvl(do 40) nie expiliście w v2? Nie wypowiadajcie się bo zapewne Ch... wiecie :) ...

@UP właśnie myślałem czy nie wbić jakiegoś lvl'a , w v1 , lecz nie nadal nie jestem pewien ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...