Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S26, poczatek ; d

wPoreNormalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc po raz kolejny zwracam się do Was z prośbą. Otóż chciałbym zagrać na nowo w metin2. Od "zera", tyle że problem z postacią. O ile dobrze wiem to na tym serwerze jest wiele wojowników i sur. Moje pytanie jest następujące: którą postać wybrać do gry? Tak aby expiło mi się przyjemnie. Sugerujcie cztery postacie i wyjaśnijcie dlaczego mi to polecacie. Może coś na początek, jakiś drop czy coś w tym stylu? Piszcie.

kochamplastik.png
Opublikowano

drop woj body 18 lv aura m1 albo 35 bojow 2x M1 i do m2 ;]

graj ninją dagger albo szamanem smokiem poniewaz tanie eq kozak w pvp i jeszcze autbuff ,

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Ninja dagger lub szaman leczenie. I do tego dropek z 20 lvl. potem 8 lvl z eq + 7/9 i do imha. Oczywiście body

graphic.png

Opublikowano

Wojownik:

Body - bardziej podchodzi pod pvp lecz expic tez sie da.

Mental - lepiej pod exp lecz pod pvp tez jest dobry.

Sura:

Wp - Lepiej do expa, do pvp nie oplaca sie.

Bm - Oczywiscie ze do pvp, do expa nie!

Moja propozycja:

WP, BODY.

Jezeli Ci pomoglem w poscie daj LUBIE TO :)

To Ci nie zabierze duzo czasu jedynie 5 sekund :D

Opublikowano

jak grasz od zera, to zameczysz sie expiac bodym. Mentalem bedzie Ci sie lepiej expilo. Jak zrobisz boja, to na metinach sie bedzie dobrze zarabialo i wcale nie gorzej niz bodemu. O eq dla woja nie trudno , bo kazdy robi. Drogie nie jest .

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Wiedziałem, że zaczniecie pisać mi o bodym, mentalu i wp. Co do BM to pokusiłbym się, lecz co prawda ciężko się expi :) Ninja dagger, hmmm... Da radę expić samemu? Szaman smok, poexpi sam?

kochamplastik.png
Opublikowano

@UP Tak wiem i widziałem :P

Moim zdaniem zaczin grę BM'em jeżeli znasz się na metku to umiesz zrobić taki buld BM'a żeby umiał robic pvp i dobrze expić z buffem :)

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ja zaczynam teraz grać daggerem na sg. Bardzo dobrze expi się samemu, tylko na metki słabo ;< Ale to już nie problem są inne sposoby na zarobek

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano
Jeśli chodzi o dropu do Wojownik Mental a Pvp i exp to wojownik body

Raczej na odwrót.

Na początek zrób sobie bodziaka 35lv i bij metki w m2, jak już uzbierasz na jakieś ładne eq zrób sb. Sure BM albo Ninje Dagger. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Głowna postać najlepiej Ninja Dagger / Szaman Hellek / Sura WP/BM.

Na drop - ( jeśli od zera ) Woj body 7-10lvl do imha.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Ja polecam zagrać Wojem Mentalem. Od "zera" łatwo nim grać - mało zabiera na potki i eq (wystarczy dobra broń). Na jego temat znajduje się dużo poradników a co do zarobku to polecam zrobić bodego i od 5lvl chodzić nim na metki, później zrobić boja i na metki w m2. Z rękawicą świetny zarobek, aura stoi chyba koło 1.6kk - 1.8kk.

Opublikowano

Wojownik body na 35 lvzrobic boja kupci mu riba +9 sr jak najwieksze smierte +6/9 ebo +9 itp aure wbijac mu na m + i dropic w m2 nan metkach jak juz dorobisz się kasy to wtedy bediesz mogł zrobic np Sure wp i z tej kasy opkupić całe eq :P .

:Pomogłem "Wcisnij magiczny guzik.

Opublikowano

na początek wojek body 35lv i na metki w m2

głowna postac sura wp zajebista do expa a szczegolnie do dt kamyki sie bardzo fajnie dropi tzn lepiej niz innymi poniewaz masz przyzzwoite dmg od ostrza i %do pz

i strach na p jest to az 38% ;) no i najwazniejsze moby do cb nie biegna

a kamyki z dt to aktualnie bardzo dobry zarobek

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...