Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] 24 h z CreditsMakerem

Flaxiątko2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze autor się nie zgodzi, bo już x2 dostał bana za takie programy do darkorbit... Na jego miejscu też bym już nic nie dał na to forum, ale co poradzić taką mamy administracje...

@edit: W autoit w 1h można coś takiego napisać jak nie krócej.

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

U mnie też słabo.

ijsu.jpg

Nie ufajcie mu, jedyne co w tym kodzie fajne że to działa.

Lameria:

$PIC1 = GUICtrlCreatePic("C:\Documents and Settings\Kamilek\Pulpit\Credits Maker\GFX\Tlo.bmp", 0, 0, 500, 300)

A potem dziwienie się dlaczego nie widać obrazku.

Zarobki są zależne od Internetu, nic nie można wtedy robić, bo to lata kursorem po naszym pulpicie, więc jeśli chcecie to ściągać, nie bierzcie od niego, chętnie dam Wam kod, download, skan. Zaraz wrzucę nowe linki, bo w starym był link do konkurencji.

Opublikowano

hehe a mi zaden taki program nie potrzebny Jak fajnie "siądzie" to za 1 razem kupie 60-100 flaxow potem je expie ze 1,5h i sprzedaje :) dzis za 30 flaxow mam 3 miliardy Kredek ^^

Kiedyś tu coś będzie :f

Opublikowano

hmmm, a gdzie expił? Flaxiątko? Gdzie go puściłeś, i napisz na PW skąd tego bota pobrać.

Po co Ci to skoro w 1 poście napisałeś że FAKE? Dzieciaku pierw oceniasz jak cipa, a potem prosisz o linki bo znana osoba stwierdza, że jest coś takiego.

Do komory gazowej z takimi szczylami .

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...