Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EvenarMT2 [Dedyk polski]

DonZiomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

stopka.png

64860399.jpg

dedyk.png

parametry.png

cpu.png

Intel Core i7

ram.png

24GB DDR3

net.png

100Mbps

linki.png

web.png

To jest ukryta treść, proszę

reg.png

klient.png

rank.png

is.png

ip.png

status.png

pl.png

skan.png

info.png

npc.png

na filmiku wszystko powinno być

start.png

eq+9 , wierzchowiec na 20min , p teleportacji

ulepszacze.png

Tak do niektórych zeczy perły i na hwangi i epickie ulepszacze

exp.png

ok 200% ale w dwa dni nabije sie 80lvl z eq dobrym

drop.png

200%

yang.png

200% ale leci duzo wiecej do 50lvl zarobi sie z 500kk z monetka bez oddawania expa

video.png

Zamknieta.png

kontakt.png

Team Speak 3 , forum , gra

team.png

[TGM]Armani

wiecej nie znam

autor.png

Server wystatrował niedawno , w październiku ubiegłego roku wiec nie ma na nim duzej ilosci ludzi.Ale gra jest przyjemna sa częste eventy , ja osobiście polecam Evenara a nie Ariusa poniewaz lubie takie spokojne servery gdzie mozna do wszystkiego dojsc samemu.Mimo małej ilości graczy handel pomiedzy graczami rozwija się coraz mocniej!!! Wystarczy pójść do Niebieskich(smerfów) i popisac troche na szepcie a za niedługo ktos wam odpisze z odpowiedzia.Polecam server gram na nim dopiero dwa dni a mam 83lvl wojownika bodego dwa skile P 1kkk hwanga i eq do expa. Polecam server jakcos pisac mój nick w grze to Bamber @ Pozdrawiam @

combatarms_wallpaper-9c4ead.jpg

Opublikowano

Nic ciekawego ten serwer nie oferuje. Zwykły normalny pospolity serwer . ja już takich nie lubię ;p

zamachyg.png
Opublikowano

Nie zagram powod 16 graczy tylko online

i co z tego.? umiesz grac tylko na dozych privach gdzie mozesz zebrac od innych ludzi?? jak ci sie nie podoba to nie pisz nic w tym temacie , poprostu wyjdz !!

Ile ten serwer ma bo w Top widzę 200+ lvl ( nie gram na top ale z ciekawosci pytam )

max 250lvl mozna osiągnąć ,wystartował Dnia 14.11.2011 o godzinie 19.00

combatarms_wallpaper-9c4ead.jpg

Opublikowano

moze ci nie czyta strony przeglondarka czy cos , u mnie jest wszystko ok!

moze ci nie czyta strony przeglondarka czy cos , u mnie jest wszystko ok!

juz sciagam Client starczy zebym all widział czy coś jeszcze pobierac?

23semvo.png

Opublikowano

Serwer już długo trwa ... A ledwo 16 osób online lipa

sygnav2.jpg

Żegnam się z wami 95% warna ... Dziękuje serdecznie adminą którzy warnują za nic . Pozdrawiam .

sygnaxd.jpg

Już za niedługo nowy priv serwer mt2 ...

Opublikowano

i co z tego.? umiesz grac tylko na dozych privach gdzie mozesz zebrac od innych ludzi?? jak ci sie nie podoba to nie pisz nic w tym temacie , poprostu wyjdz !!

sam wyjdz z tym serwerem jak bym chciał pograc w single to był zrobił sobie własny serwer tylko dla mnie.... cóż chłopczyku wystartowałeś z mordą a nie wiesz czym jest mmo

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

16 osób poniewaz ludzie nie gustują w takich serverach wola proste chinskie g*w*a , ogólnie polecam miła atmosfera , nie ma dzieci

1.Takich Serwerów jest mnóstwo i są takie same które cieszą się większą popularnością

2.Każdy wole chińskie "G*W*A" nikt nie lubi grać tak czyli np. zrobisz syrka hw i nie ma co robić tylkp pvp/wojny ludzie chcą nowości a nie staroci

Opublikowano

a co wy myślicie ze ludzi bedzie wiecej.? jeśli kazdy podchodzi tak jak wy do servera.? po prostu brak słów...

No sory chcesz zachęcić ludzi do serwera który stoi już sporo w rankingu są +220 lvle 20 graczy online i to taka prezka ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...