Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Aktywne konto lagg ?

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie :) Mam pewien problem. Mianowicie moje konto jest user already login . Wchodzę na drugie na all servy wpisuję nick i go nie ma ... Czyli lag ? Tak to jest lag. Ale spoko często tak miewałem ale logowałem się na drugie konto potem spowrotem na tamte i już było git . A teraz już nie wiem o co chodzi. Rano koło godziny 10:00 próbowałem zalogować się na konto. Zalogowałem się wybrałem server ale po wybraniu serva nic się nie działo a więc prosty sposób ctrl+alt+delete i zamykam warrocka i od nowa. Za którymś razem przy logowaniu wyskoczyło user already login . Mówię idę do szkoły może przejdzie. Wróciłem o koło godziny 16:10 loguję się i dalej user already login. Co mam robić boje się już trochę o konto bo nie wiem co jest. Stracę je czy jak ? Szkoda bo ładne bronie i wg :P Jak pisać ticketa to jak ?

Nagroda:

Lajk przy poście.

I gwiazdki na profilu.

Z góry dzięki.

Jest to dla mnie dosyć ważne i pilne gdyż na koncie są bronie z g1 i czas mija ...

Jacek.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

@up Miesiąc chyba nie możliwe :P No ludzie pomóżcie proszę. Mam teraz 3 dni wolne chce graććć ;D

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Tutaj może pomóc tylko ticket. Kolega 2UP mówi prawdę, u mnie też już jest miesiąc "already...".

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Może ja pomoge u mnie dzieje się to samo ale... gdy jestes zalogowany do gry i rozłączy ci sie net lub wylaczysz gre alt+f4 i jak się chcesz ponownie zalogować to wyskoczy user alerady logged czy jakoś tak. i u mnie znika to po około 5 min . gre wylaczasz alt+f4 ?

BUM

Opublikowano

Z tego co się dowiadywałem to na dniach powinni zrobić konserwacje serwerów. A co za tym idzie? Automatycznie wyrzucą wszystkie konta z gry.

Możesz oczywiście pisać ticketa jak radzą wyżej, jednak myślę, że konserwacja będzie szybciej..

Innego sposobu niestety nie ma i nic innego nie można zdziałać.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dobra dzięki wszystkim jeżeli mam pisać ticketa to dacie wzór ? Proszę i powiedzcie jak wysłać bo z tych poradników to ja nie czaje ... Macie po lajku i proszę nie zamykajcie jescze tematu .

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Czego nie rozumiesz w poradnikach. Masz tutaj jeden z bardziej aktualnych. Z tym wyjątkiem, że zamiast Email Us dajesz Contact Us...

To jest ukryta treść, proszę

A wzór może wyglądać następująco. Taki na szybko:

Im writing connection with my account that stucked in game from couple days. I have a lot of time and i wanna play, but i cant. Time and time again when i try log in i have a massage "Your account is already login". I bought a lot of weapons by G1_Credits and i wanna take advange of this, before that expire.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Dobra wysłane ;D Ile mam czekać ? Spamować im ? ;D

@Edit 100 POST!!!!!

Super.

Cieszę się że trafiłem na to forum.

Poznałem tu fajnych ludzi.

A szczególnie pomocnych.

Szczególne podziękowania dla wszystkich którzy mi pomogli w szczególności ,,Grasu" Dzięki wielkie.

Mam nadzieję że będę długo na tym forum.!

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

O KURNA MOJA WIARA W WARROCKA WRÓCIŁA NA TICKETA ODPOWIEDZIELI W NATYCHMIASTOWYM TĘPIĘ MOJE KONTO JEST AKTYWNE!!!!!!!!! TEMAT CLOSE KOCHAM TĄ GRĘ!!!! GRASU WIELKIE DZIĘKI!!! sry za caps lock ale super się ciesze.

//Ok, tylko nie pisz post pod postem następnym razem ;D ||Epean

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...