Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa MINECRAFT (Prace)

Loczuś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jeden problem, pewnie grasz na świecie super płaskim i ludzie będą mieli problemy, żeby wrzucićto na serwery z normalnym światem...

Chyba, że znają WORLD EDIT

Jak grasz na superpłaskim to jest ziemia tylko normalna zielona jak w lesie .. a tu widać ,że jest jak na bagnach ;]

Co do mapki .. powodzenia ..;]

Opublikowano

SUPER SPWAN!!!!!Zrób jeszcze wierze widokową (obowiązkowo taka jak CTSG ;P), jakis park natury i jest git (oczywiście to co sam jeszcze tam oferujesz) ale to test piekne naprawde...asz mnie wmurowało w podłoge!

A jakie dzialki robisz 15x15 czy 30x30?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Loczuś możesz wydać wersje beta tej mapki ?? ;d chce ja pozwiedzać i zobaczyć czy się nada na mój serwer PS. Robie nowy i szukam fajnych mapek ;) A co do farmy nie znam jej zastosowania ;d PPS : Ty przypadkiem nie grałeś na FiveCraft ?

Opublikowano

Ej loczuś mapka będzie na 1.2.3 bo wiesz 128 wysokości

Bania u cygana bania u cygana hej bania u cygana do ranaaaa bania u cygana hej

Opublikowano

Co Straszne ? ;d

straszne jest to iż co chwila posty nabijacie tym całym "odświeżam" ( zgłosiłem) a co do mapy to bardzo ciekawa ale mógłbyś dodać np stadion ale wiesz taki fajny a nie pierwszy lepszy

@ Edit uprzejmie proszę o zdjęcie mi kilku %%

nfsw_PIETRAS223.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...