Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobic pro koxa ninje s26;p

linux2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Gram na s26. Dlatego iz nudzi mi sie exp/drop a lubie sobie porywalizować z innymi graczami chcialem zorbic ninje okolo 37lvl moze wyzej. na eq na poczatek powininiem miec kase z eq woja . (woj 35lvl drop M2). Licze na wasza pomoc w wyborze- Archer,dagger jakie skile staty eq itp. Beda like ;)

Zbieram -

Opublikowano

no jak no , Czy archer czy dagger decyzja nalezy tylko do Ciebie ;p ( polecam jelonka )archer . um + 8 i koksisz :P i są tanie <3

no staty tutaj bym się zastanawiał , do pvp to 2 zr 1 wit ;] skoro nie bedziesz expil ;P

no i skille to oczywiscie OGNISTA i trujaca.

Opublikowano

Ja bym brał daggera, koziki również są tanie, mając zasadzkę wysoko i kozy nawet 5 um i kd woja +3 mozesz siekać ludzi ładnie, staty 2dex 1 wit, skile zasadzka wirujący reszta po 1 :) Ew możesz wbić 54 no i zasadzka wirujący i trująca chmura, wtedy chmurką trujesz wlaczasz krycie, pozniej zasadzka wirujący i delikwent leży aż miło :D

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Bierz daggera, przyjemnie się expi, a kozy +9 są na Solarze na prawdę tanie, wiem bo sam kupowałem. ;)

Na początku dajesz w Zasadzkę,a potem w szybki atak, wirujący sztylet, trującą chmurę, a na koniec w krycie się.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Moim zdaniem do pvp będzie lepszy Archer :) Jelonka kupisz za grosze a KU jeszcze taniej albo i za darmo sam KU dla archera nawet nie zbieram :)

Opublikowano

Archer to jest lipa, wcale nie jest taki dobry, a jak kogoś położysz to będzie "*** noob ucieka". Daggerem pvp jest ciekawsze i też jest dobry. I exp będzie nim lepszy.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Acherem mozna uciekac... ale prawda znajdzie sie duzo noobow . Bierz daggera jest bardzo dobra postacia na bossy

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Jak wolisz, ja bym brał daggera, ma większa przewagę, może odepchnąć a archer tylko strzela. Archerek dobry, ale nie polecam ... Daggerkiem ładniejsze kombo, hity + wirek + szybki atak <3

Opublikowano

Polecam daggera, zasadzka z kozikami z um zadaje całkiem spore dmg, jeszcze ten potrójny wirujący.

Staty 2:1 zr:wit, skille według mnie, zasadzka -> wirujący -> szybki -> krycie/chmura -> krycie/chmura

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

No to ja Ci pomogę. Jeżeli szukasz na prawdę wyzwania i chcesz mieć niezłą radochę z wbijania poziomu, a zarazem niezły ubaw w PvP do ~75 lvl (potem większość ma abs strzały). Wybierz Archera.

Z 1 strony zachwalam archera, ale polecam także i to bardziej daggera.

W expie radzi sobie dobrze, w PvP to zabójca i na wojnach kosiara. Na solarze EQ na ninje nie jest drogie.

Jeżeli wybrałeś daggera to idziesz w statach: 2 wit 1 siła (tak zaraz pewnie usłyszę, że nupskie staty - nic bardziej mylnego) !

Będzie to świetne pod poli, na której polecam expić na lvl 40-65, potem mamy 2 drogi:

- skupować pigułki krwi po ~50k szt.

- kupić w IS zwój redystrybucji.

Oczywiście wszystko co dostaniemy z siły wpakować w zręczność !

Teraz pewnie myślicie, ''kazał iść w siłę, żebyśmy wydali więcej kasy'' - po prostu siła daje nam więcej niż zręczność podczas expienia na poli,

W skille polecam iść tak:

Zasadzka ~> wirujący ~> szybki ~> chmurka ~> krycie

Gdzie expić na jakich poziomach:

Zakładając, że masz już zrobione eq ;d

1-10 niedźwiedzie

11-15 zaprzysiężone

15-25 dzikusy

25-40 lur na BO

40-65 na poli w V2 (obowiązkowo buff 2x M1+)

65+ z buta w V2

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Daggerem lepiej .

- Odpychanie

- Można przybugować Wirujący ;p

- Szybki Atak <3

A Archerem to uciekniesz z kilku skilli to będą się sapać , że Uciekasz .. -,-

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

polecam daggera.

staty, 2 zr : 1 wit, jeśli już ogarniesz dobre eq, a jak nie to 2 wit: 1 zr

skille : pod expa > zasadzka > chmurka > szybki > wirek

pod pvp / uniwersalny > zasadzka > wirek > chmurka > szybki

eq załatw jakieś kozy do expa+9 ze średnimi około 15, do pvp um 10+, eq z hp 1k powinno wystarczyć w każdym itemie na 37 lvlu i hełm +7, tarcza +5 - +7, i zbrojka +7/8 też wystarczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...