Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezimienne Księgi

dodo2111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co Wam ludzie wiadomo na temat tych przerażających bezimiennych ksiąg umiejętności? Wiecie może kiedy oni to naprawia i jak one działają na dzień dzisiejszy? Zdobyłem ich dużo i je odkładam ale czy warto? Moim bodym próbowałem czytać te ku i raz było nie możesz się szkolić raz umiejętność nie jest dość rozwinięta. Co wy robicie z tymi książkami? Nagrodze za jakieś ciekawe informacje jeśli je macie i się nimi podzielicie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest to poprostu bug, ku te moze byc aura lub np zasadzka jest to normalne ku ale bez nazwy.mozesz probowac na tym ku ludzi oszukiwac np sprawdzasz czy na woju idzie czytac ku jezeli nie to te ku wystawiasz w sklepie o nazwie aura a ludzie to kupią.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Dokladnie jak pan Wyżej powiedział. Chodzi o to, że są to zwykle ku, więc moze byc to aura lub silne ciało ale i odbicie lub zwiększenie ataku. ja bym Ci polecił odkladać je gdzieś na bok, albo jak pan wyżej radzi, sprzedawać je jako "aury" za 1/3 ceny aury :D

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Właśnie to dziwne nie myślicie, ja też jak próbuję je czytać to mam niemal w każdej że umiejętność nie jest odpowiednio rozwinięta.. nie możliwe żeby mieć aż takiego farta no bo ja gram bodym i aura berek m czyli musiałbym tam mieć conajmniej z 20 wirów szarż lub 3stronnych ciekawe..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...