Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z plikami badara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam postawiłem serwer na plikach badara i taki problem mam bo jak odpalam że ma włączyć np 1 CH to nie może się połączysz czy coś ... oglądałem ten film "

i każe zmienić pliki user i mam pytanie udostępnij bi mi ktoś te 3 pliki ? Bo multiupload nie działa Daje + i 5 ...

@EDIT: N/A Można zamknąć.

2863366318.png

Opublikowano

Dałem lajki :) Ale mam pytanie ;d . Wiecie dlaczego nie mogę połączyć się z FTP ? serwer dobrze ustawiłem, a do FTP nie moge zalogować ..

2863366318.png

Opublikowano

Połączyłem się bez port mapa już, ale problem mam ... Nie wiem dlaczego, ale jak wejdę w sysinstall po restarcie to dlaczego IPv4 Gateway zostaje tak jak miałem i Name Server także, a IPv4 Adress i Netmask zmienia się ?

2863366318.png

Opublikowano

To po ustawieniu tego w sysinstall drugi raz tam nie wchodz tylko wpisz /etc/rc.r/netif restart

potem sprawdz komendą ifconfig masz dobrze...

Opublikowano

Teraz tak zrobiłem i em0 mam inet moje normalne IP a w broadcast mam 5.255.255.255

lo0 mam inet 127.0.0.1

Więc nie wiem o co chodzi ... A jak wejde znowu do sysinstall to od nowa muszę ... A teraz nie mogę nawet z FTP się połączyć.

2863366318.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...