Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Konto Activited

dox533

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak zrobilem konto gralem troche na nim wbilem 12lvl i chcialem sobie zmienic nick bo mialem jeszcze player... i zmienilem ale jak chce wejsc to pisze ze ktos jest na koncie na stronce pisze ze jest activited ale jak wbilem na inne konto to przeszukalem wszystkie serwery i mojego nicku nieznalazlem ...

Dlaczego tak jest i juz od ponad 1h niemoge wejsc na konto ;/

Dasz + Będzie Mi Miło

Dasz - Będzie Mi Niemiło

Kliknij Jak chcesz

Mój Save

Opublikowano

Zawiesiło CI sie konto w grze . Może to potrwać nie wiem , kilka godzin , może kilka dni jak jakiś większy lag .

w każdym razie nie masz co sie martwić , nie ukradli ;)

Opublikowano

to się nazywa stuck , mojemu kumplowi kiedyś konto się tak zlagowało i mu wbiło 50 + lvl a miał może 40 ;D , ale rzadko się tak dzieje.

Zazwyczaj jest to tylko na chwilę (5-10min). Niedlugo powinno sie odblokowac a jak nie to pisz ticketa.

Opublikowano

zazwyczaj nie , tylko jesli cie wywali w trakcie gry ( np. crush czy cuś ) i konto zostanie w room'ie a jak po prostu wylogowales sie i potem chciales sie zalogowac i bylo napisane : "User already logged in " To wtedy raczej nie .To potrzeba szczesecia zeby lecial exp ale szansa na takie cos jest jak na wygranie retka za 400 wydanych g1 , ale zycze szczescia ;P

Opublikowano

dalej tak jest. Czytalwm conieco o tym i pisze ze co czwartek jest czyszczenie serwera i wtedy sie te wszystkie bugi naprawiaja ale niewim o ktorej jest te czyszczenie jakby ktos wiedzial to moglby mi napisac.

Dasz + Będzie Mi Miło

Dasz - Będzie Mi Niemiło

Kliknij Jak chcesz

Mój Save

Opublikowano

Zapewne tak jak zwykle po północy. Może mi wkońcu konto się odbuguje, mam je już od miesiąca zalogowane :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Może tak może nie, tego nikt nie wie :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

było na forum , już takie coś , nie pamiętam , musiał bym odkopywać stare tematy

to jest nic innego jak bug .

A jeśli używałeś jakiegoś trafnego haka to jest na najprawdopodobniej HACK. i możesz pożegnać się z kontem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...