Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie mogę usunąć!

Anxtar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno robilem ofety w sponsorpayu i pobralem takiego real playera i przy instalacji trzeba tylko bylo tam ustawic gdzie zainstalowac itp. i w pewnym momencie instalacji byly 2 opcje do wybrania : 25$ cos tam i 50$ cos tam. bylo wybrane 25% odrazu wiec tak wzialem. No i potem odrazu chcialem usunac i gdy probowalem w dodaj lub usun programy pisalo ze blad ale ikona w usun lub dodaj programysie usunela. Potem usuwalem foldery i zostal jeden plik i go nie da sie usunac i pisze tak sprawdz czy dysk nie jest zapelniony lub chroniony przed zapisem oraz czy nie jest uzywany. I jeszcze jak wylaczam kompa albo wylogowuje jest koncznie pracy real playera. Czy bede musial za to placic? Jak to usunac? POMOCY

Opublikowano

nie zapłacisz za to , te ankieta jest w pełni darmowa .

sonsond.png

"Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment,

W którym każda myśl waży grubo ponad tonę"

Opublikowano

Do takich programów polecam Revo Uninstaller.

Zobacz czy ten program rusza ze startem windowsa:

Start -> Uruchom -> msconfig -> Uruchamianie

Jeżeli tak jest to odznacz.

Nie, nie płacisz za to.

Opublikowano

Nie zapłacisz bo reklama darmowa.

A do usunięcia użyj jakiegoś programu.

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

Nie zapłacisz bo reklama darmowa.

A do usunięcia użyj jakiegoś programu.

Brawo, jak masz powtarzać posty to lepiej nic nie pisz.

To nie jest reklama a program, ściągnięcie może być darmowe, używanie już nie koniecznie. Może być podobnie jak z pobieraczkiem :)

Opublikowano

To na 100% nie ede za to placil? i tego nie usune a w tych programach usuwas sie caly program a ja mam tylko 1 plik, proowalem uinstall tool i sie nie dalo o ne ylo tam real playera w tych programach do usuniecia.

Opublikowano

Skoro nie masz to znaczy, że go nie ma na kompie.

Nie zapłacisz bo niby jak ? Jeżeli nie podawałeś swoich danych to nie będziesz płacił.

Opublikowano

Sam to miałem , wyłonczyłem go ogólnie menadżerem zadań, i potem poszło gładko.

A propo pobieraczka , sam miałem z nim przygode ;D Raz zapłaciłem i był niezły ochrzan ;x

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

To troszkę mi cb szkoda , że zapłaciłeś , te maile , że organy ścigania zaraz wparują mi do domu xDD Ja nie płaciłem , niby za co ;)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...