Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Galaxy S czy S+?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z wybraniem telefonu chciałem sie dowiedzieć który jest lepszy wydajniejszy itp czytałem i wiem ze galaxy s+ jest tańszy ale czy lepszy? prosze o pomoc w wybraniu telefonu :)

Opublikowano

A pytanie zrozumiales? Albo galaxy S albo S+.

Jesli chodzi tutaj o model to oczywiscie galaxy s+, ma lepszy procesor, lepszy ekran, nowsza platforme (szybki Bt i wifi).

Jesli chodzi jednak o cene, to xperia neo v ma taki sam procesor i grafike a jest tansza (niestety kosztem mniejszego wyswietlacza, minimalnie wolniejszego BT i wifi B zamiast N)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

kumpel ma neo v ale zabardzo mi sie nie podoba bo strasznie słabo widac gdy swieci słonce itp

A poleciłbys jakiś telefon podobny do s+ w troche tanszej cenie? :P

Opublikowano

Neo v super phone... U mnie nie ma nawet na słońcu złej widoczności.. Pewnie twój kumpel ma automatyczną jasność lub na minimum. Bierz neo v, a jak nie to s+

graphic.png

Opublikowano

Ten sam procesor i te sama grafike ma SE live with walkman, ale ze to jest nizsza rozdzielczosc, mniejszy ekran i starsza platforma.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...