Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Status Wszystkich Serwerów

Boy4538

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yta9qq spolszczenie bysie przydalo 5 poleca :D na tym seriwe sa hwangi wiec wiecie :) Dozgonna wdziecznosc gwarantowana ;)

Nie ma tutaj jeszcze nic,ale będzie coś zajebistego w swoim czasie

:D

a3366e12880844d4adcc68dcbfa1a224.0.gif

55ddf780cb80401f982da65674cd25ed.0.gif

Zbieram delete.png

Opublikowano

no brawo

Boy możesz też upać na chp home (gowgame.zxy.me/chippy) tam nie ma reklam i serwer jest szybszy ;].

Jestem Muzykiem - http://www.jamendo.com/pl/artist/Chippy

O ty muzyku, urwiesz mi od minijacka xD

Mój avatar - to jestem ja , w słuchawkach - a nie żadne "dziecko ne0". Jestem seksi.

Opublikowano

Ej dajcie linka do spolszczenia na yta99qq dam za spolszczenie hwangi (na tym servie) :D

Nie ma tutaj jeszcze nic,ale będzie coś zajebistego w swoim czasie

:D

a3366e12880844d4adcc68dcbfa1a224.0.gif

55ddf780cb80401f982da65674cd25ed.0.gif

Zbieram delete.png

Opublikowano

ey boy pisałem już do ciebie ale chyba mnie olałeś otóz chciałbym zrobić też taką stronkę ale jestem kompletnie zielony w tych sprawach pomógłbyś mi?? psiz jak coś na PW plis

Opublikowano

Lipne to - kxyt2 wybor postaci tylko off, a ja sie zaklogowac nie moge T_T

6d31d561531a6999.jpg

....Któregoś dnia rzucę to wszystko

I wyjdę rano niby po chleb

Wtedy na pewno poczuję się lepiej

Zostawię za sobą ten zafajdany świat

Napełnie olejem pustą głowę

I wrócę tam na aleje pełną róż....

Opublikowano

no boy, wtf D:

spaliłeś

a wcześniej działało :C

Błąd 404

Plik lub strona, której poszukujesz nie istnieje.

Sprawdz czy podałeś poprawny adres w pasku lokalizacji.

kocham cię mou, a inni niech mówią co chcą.

Opublikowano

Czemu nie działa?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

boy strona nie działa. ;/

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->P<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#00FFFF--><span style="color:#00FFFF"><!--/coloro-->o<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->m<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#A0522D--><span style="color:#A0522D"><!--/coloro-->o<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FF00FF--><span style="color:#FF00FF"><!--/coloro-->g<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFACD--><span style="color:#FFFACD"><!--/coloro-->ł<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFFFF--><span style="color:#FFFFFF"><!--/coloro-->e<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->m<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->d<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->a<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--coloro:#8B0000--><span style="color:#8B0000"><!--/coloro-->j<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->5<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

<!--sizeo:7--><span style="font-size:36pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->Masz<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#0000FF--><span style="color:#0000FF"><!--/coloro-->sprawę<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->?<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF8C00--><span style="color:#FF8C00"><!--/coloro-->Napisz<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->GG<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FF0000--><span style="color:#FF0000"><!--/coloro-->--->><!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#FFFF00--><span style="color:#FFFF00"><!--/coloro-->8767551<!--colorc--></span><!--/colorc--> <!--coloro:#4169E1--><span style="color:#4169E1"><!--/coloro-->:)<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec-->

Opublikowano

nie spamujcie ludzie takim czymś typu " stronka nie działa", "a mi strona nie działa boy" itp...

Każdy zbiera + to ja będę inny i zbieram -

Nie bądź żyła daj -

Opublikowano

odepnijcie to bo strona nie dziala

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...