Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota zeta - konfigi

cipi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko do tych który przeszli już Zete. Jakie konfigi są najlepsze na w/w wrota?

Opublikowano

ja ustawialem 1 : stattek full oslon i laserow a drony same lasery a 2 konf ucieczkowa tzn full speed i same oslony w drony i bylo okej. i robilem to i vega i golcem, i w obu przypadkach bylo bez problemowo

Opublikowano

bez osłon dasz rade full laserów taka łatwa ;-)

No przepraszam bardzo ale w miejsce generatorów nie wsadzisz laserów ;p ... normalny czołg z mocnym biciem i ucieczkowa

Opublikowano

Ja zawsze robiłem zetę na luzie czołgiem na golu tzn.

15 laserków i 15 osłonek na statku i ful laserków w dronach - jak by ktoś nie wiedział co to czołg :rolleyes:

PS. nawet nie pamiętam żebym kiedykolwiek konfę zmieniał w Zecie xD

Opublikowano

Mam za sobą kilkanaście Zet robione Vegą ( zebrane 10 futerek - pomocny jest tut ) zazwyczaj robiłem je KBot'em

Całkiem bez osłon to troszkę samobójstwo przy takich lagach... ja dawałem full napęd, max lasery i z 4/5 osłon by mieć ze 100 000 osłony i zdarzało co prawda rzadko że padłem, na drugiej konfie full napęd i same osłony. Te parę osłon powoduje że nie musiałem się co chwilę klepać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...