Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat] Basic Aimbot

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5. Wciskasz 0 aby aktywować aim'a

6. Prawym przyciskiem myszy jak celujesz to automatycznie szuka przeciwnika

7. + i - zmieniasz prędkość celowania

Opublikowano

To lipa ze jest na 32 bit ja mam 64 ale juz nie będę grał na nim bo bana już dostałem ;/ Teraz nowe konto ;p

Opublikowano

Nie grałem na tym haku ale na innym jednak jak już to wole kupić hacka co wiem ze bana nie dostane tez tak miałem ze ban na 1200 min parę razy aż jednak z czasem dostałem bana na kontoi żałuje, teraz ze grałem bo straciłem dobre konto z wysoka ranga teraz czekać z nadzieja ze kiedyś odbanują ale wątpię wiec jak ktoś chce niech gra nie powiem dobra sprawa z tym hakiem ale jednak wole już nie ryzykować

Rekrut
Opublikowano

Tak uzyłem tego niewykrywalnego ale być może to wina tego, że sytem jest 64bit a nie 32.

PB dość szybko się zorientował..

Opublikowano

Tak uzyłem tego niewykrywalnego ale być może to wina tego, że sytem jest 64bit a nie 32.

PB dość szybko się zorientował..

Tak, wmawiaj sobie, że pb się zorientował, podczas gdy ludzie normalnie na nim grają.

Opublikowano

Jak najbardziej i bana jakoś nie dostałem ani kicka, zobacz 1 post w tym temacie CAŁY. Pierwszy Aim jest wykryty, drugi co jest niżej jest nowy; )

Opublikowano

e no mi niby dziala, ale ten ekran tak drga ze masakra . :D raz mi dziala, raz nie dziala .. dziwne

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

@up Też tak mam :D Najgorsze jest to ze nawet celuje w niewidocznych wrogów zamiast w tych którzy są na naszym polu widzenia ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...