Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brick-Force

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie !

Mam problem ponieważ 26/27 wpisałem kod ,, i nadal nic nie dostałem na emiala'' dodam jeszcze ze wtedy nicków się nie wypisywało i hasła ?

Co robić!

Opublikowano

Trzeba czekać, ja też nie dostałem, pisali że w kilka tygodni już wszyscy dostaną dostęp do gry.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

Wczoraj aktywowałem beta keya, niby wszystko ładnie, dziś na nowej stronie zarejestrowałem się ponownie, wpisałem ten sam beta key, email etc. przyszły mi dopiero maile z linkiem download ale w grze wciąż piszę 'Nieznane konto'

Opublikowano

@UP możesz podać gg? ważne:)

Bo ja mam problem nie mogę się ponownie zarejestrować bo nie mogę zjechać do rejestruj

48987149585754566815.png

A jezeli chodzi o konto ! ja robiłem wtedy konto kiedy nie podawało się nicku,hasla itp....

Opublikowano

Hej, czyli musze się zarejestrować? znowu? czy mam czekać? podawałem wcześniej kod ale kartke z kodem zgubiłem -_-

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Ma ktoś może informacje gdzie mogę dostać nowy klucz? zgubiłem kartke i teraz nie wiem skąd mam wziąć nowy

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Nie potrzebny jest klucz, zarejestrowałem konto bez klucza w nocy mi potwierdzili, teraz mam dostęp.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Nie potrzebny jest klucz, zarejestrowałem konto bez klucza w nocy mi potwierdzili, teraz mam dostęp.

Szczęsciarz...

//spam

Opublikowano

@UP No i właśnie tak jest, ja czekałem na tę grę 3 miesiące, betakeya zarejestrowałem ale co z tego... "NIEZNANE KONTO" .................

37214406810321282202.png
Opublikowano

Ok faktycznie działa, dzięki @TDK2

@up`y

Wyłączcie zbędne gadżety w ffoxie ( najmniejszy interfejs ) i będziecie mieli "REGISTER"

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Okej przyszło mi coś i ściągam setup nie wiem czy to ten eu ;p

pisze mi mi neiznane konto;/

I przysłali mi to : ( nie wiem czy to nie zpowodu tego ze juz raz wpisalem cdkey !!! ale wtedy nie było pasów i wgl;/ )

Opublikowano

Przeciez Polska jest w europie, ściągasz dobry. Te setupy są bezpieczne? ( bez wirusów? tak wiem głupio pytam ale jestem panikantem )

1367303118-U250803.png

Opublikowano

@UP No i właśnie tak jest, ja czekałem na tę grę 3 miesiące, betakeya zarejestrowałem ale co z tego... "NIEZNANE KONTO" .................

Witaj w klubie kurwa mać. Nie ma jak to czekać na grę a potem dzień po premierze nie móc grać. omg

#haha kierzek jest mściwy.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

http://www.gameitems.com/get-your-brick-force-closed-beta-key-giveaway-318_216736_4f4e32c604008.html

Chociaż like dajcie i się spieszcie .

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Opublikowano

A gdzie na stronie http://www.brick-force.com/ zakłada się konto?

Bo ja tam widzę tylko do bety. Strona znów nie działa.

A co teraz jest jak nie beta? Ludzie ogarnijcie się...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...