Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja Nowego Subforum W Dziale Silkroad .

lewos

61 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za powstaniem nowego subforum ?

• Tak.
      48
    • Nie.
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zaproponować Wam nowe subforum w naszym kochanym dziale Silkroad :) Co miałoby by się w nim znajdować ?

- Wszelkie newsy na temat uptadów w świecie Silkroad Online ( nowe mobki, mapki itd. ),

- Aktualny download gry, client itd. do poszególnych wersji Silkroad ( tsro, isro, vsro, swsro itd. ),

- Wasze buildy, czym opłaca się bocić, jaki build do gf, czym najszybciej się expi itd,

- Wasze filmy, obrazki, ScreenShot'y z Silkroad Online itp.

- Wszelkie przeróbki media.pk2 .

I pewnie dużo, dużo więcej :)

Kto jest za, niech podniesie rękę ^^ Chociaż i tak główne zdanie należy do naszych kochanych Moderatorów działu Silkroad Online :D To jest tylko moja propozycja . Jak się nie spodoba, nie obrażę się :D

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

a wiecie co ja wam powiem ze ja też myślałem o takim dziale i według mnie to jest bardzo dobry pomysł a co do spamu jak sie modki wezmą za ten dział to żadnego spamu nie będzie

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

bardzo dobry pomysl i popieram jakuba :P zrobic odpowiedni regulamin dla tego miejsca na filmy/screeny + praca Modów i bedzie dobrze :P heh moze wreszcie bede mial sie gdzie pochwalic :D Oczywiscie podnosze reke i jestem za :D

Opublikowano
a wiecie co ja wam powiem ze ja też myślałem o takim dziale i według mnie to jest bardzo dobry pomysł a co do spamu jak sie modki wezmą za ten dział to żadnego spamu nie będzie
Ta,wy sobie będziecie spamić,a my tylko kasować ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@UP: Masz rację Xanter . Jak ktoś znajdzie taki poradnik na innej stronie ( poda linka do niego ) to warn/ban . Chyba, że udowodni, że to jego poradnik :P

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

@3xUP

ale tam mało kto wchodzi bo member team nie działają

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

nie ma sensu bo jak sama nazwa wskazuje to jest MultiPlayerCheats a do filmikow screenow itp jest silkroadonline.com.pl oraz silkroad-online.pl ;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

hmmm ale przykład na so.com.pl nie napiszesz "czy ta postać dobrze nadaje sie do bocenia","gdzie są najlepsze spoty do bocenia" albo "czy z tego buildu będzie dobry GF"

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Jestem za i podnoszę rekę. Co do filmików/screenów to nie. Ale UpDaty linki do clientów itp tak !

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Na nie ...

Po co tutaj maja byc akutalne clienty, screeny, filmiki, itp... jak mozna to znalezc na polskich stronach o botroad

Opublikowano

Ja jestem za.

Ponieważ wiele osób pyta się o nowego clienta do przypuśćmy vsro itd.

Z media.pk2 dobry pomysł też jest :)

Podnoszę rękę :):D

Opublikowano

ja jestem za, dobrze jakby w jednym miejscu byly pliki media.pk2, clienty, porady do bocenia itp.... tylko ze spam moze byc ;/

ISRO:

Nick: Lily_Rose

Lvl: 79

Build: Pure int Nuker s/s: fire/light/cold (reskill fire-->bicheon)

Farm mode: 3/200k sp (gap -6)

---------------------------------------------------------

Nick: Grosz

Lvl: 59

Build: Pure str Bowman: pacheon/fire/light

Farm mode: 16.2/160k sp (gap -6)

6082.png

29305.jpg

Admin Cienia
Opublikowano
ja jestem za, dobrze jakby w jednym miejscu byly pliki media.pk2, clienty, porady do bocenia itp.... tylko ze spam moze byc ;/

Jakby był taki dział to o spam się nie martwcie bo to najmniejszy problem dla nas.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Jakby był taki dział to o spam się nie martwcie bo to najmniejszy problem dla nas.

Tak jak wspomniał D&G, spam bedzie eliminowany od razu. nie chcemy takiej sytuacji jak w Metinie :P

A co do sprawy podforum to propozycja zostanie wkrótce rozsczygnięta.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...