Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Dropic czy expic

linux2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Mam od dzis boja an s26 gram bodym . Eq mam wzgledne rib +6 ,smiertleka +7 z kd, zelek+7 ,ebo srebrna +7 , nasyzjnik buty 1k hp . i mam dylemat czy expic czy dropic w M2 na metkach. Dodam tez ze w M2 juz duzo typa i dosc trudno sie dropi.

Zbieram -

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej , 0 expa . Zrób lepsze eq i dopiero leć , bo ribkiem +6 to mało zdziałasz ;d

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Na każdym globalu najlepiej an 35lvl się zatrzymać, zrobić boja i zacząć zarabiać pieniądze na EQ bo wtedy o wiele lżej się expi, bo wiadomo że będziemy mieć lepsze eq i nie trzeba się martwić oto jak zarobić później.

Opublikowano

Up, ale w m2 może dropnąć kd+4 :D Co do tematu to z takim eq nie exp bo na Bo i ezotach bd padać, zarób na eq i dopiero nabijaj levele

kuzyk2.png
Opublikowano

Na 35 lv zrób stop i bij metki 25 / 30 / 35, a jak będzie już lepsze eq to nawet moższ iść do doliny na metki cienia [45 lv].

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A weż metki z buta bij . ;D chociarz na 15 lvlu metki 10 / 15 to latwo wchodzi jak masz ten mieczyk na 15 lvl +9 , I Aure na 14 + potki speeda .. MMMmmm ;p

Co do tematu , RIB + 9 , I METKI 30 / 35 i kozak.

Opublikowano

Zarabiaj w m2 tylko zależy jaki masz lvl.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Zostań na tym lvlu lataj do m2 na metki i do lochów małp! Dużo ludzi potrzebuje ziół, a mało osób je dropi. Musisz mieć przynajmniej śmierte +9 albo przygotowaną smoczą +9, riba/fms +9 śr 20+, ebo +9 i żelak +9, wtedy możesz śmiało lecieć do 55lvla, a potem medale ;>

Opublikowano

Olej przerwy, wbijaj od razu 61 lvl. na 61 bijesz metki 55 i 65 i masz też zarobek, dodatkowo mozesz próbować lorda bić itp. Ale expaj też buffa no a eq z expienia będzie lepsze :)

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

Ja polecałbym z 3 dni podropić i zarobić te 100kk chociaż , sprzedać wszystko co sie da .

Zarobić sobie na rekawice i PD sponsorpayem lub przelewem .

I dopiero wtedy expić .

Wtedy bd lv i przecietne eq .

jak chcesz miec mały lv i kozak to zostan na 35 i drop .

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...