Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] NX czyżby sposób lepszy od paysafecard?

jake345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Wracając do Polski moim oczom ukazała się reklama plusa - doładowanie powyżej 30 zł jest podwajane, a więc :

230zł = 460zł na koncie telefonu

460zł / 23.37zł = 19 (doładowań)

19 * 4200 = 79800nx

a za 220 zł mamy tylko 50k nx :) (karta oraz PSC)

Więc teraz tylko pójść do sklepu kupić kartę plusa kupic doładowanie za 230zł (jeżeli chcesz) i wysyłać 19 smsów :)

Pozdrawiam i życzę miłej gry :)

Opublikowano

był taki temat, i na 99% nie da się tego wykorzystać na nx-y...tą dodatkową sumę możesz wykorzystywać tylko na rozmowy i sms-y w plusie...

ehh.:)

Opublikowano

Te 2 doładowanie idzie na takie jakby wirtualne konto i możesz wykorzystywać to tylko do plusa...

Opublikowano

Były już 2 takie tematy odkąd jestem na forum. :) NIe to nie działa to drugie doładowanie które dostajesz to tak jak kolega wyżej poiwedział to jest takie wirtualne konto z którego będzie ci brało pieniądze gdy będziesz sms wysyłał albo dzwonił do PLUSA. NX będziesz mógł zamówić za tyle za ile doładowałeś a to co dostaniesz nie będziesz mógł przekazać na NX :P

Opublikowano

Macie tutaj na stronie plusa tą ofertę i możecie sobie ją przeczytać.

http://nakarte.plus.pl/v.do?idx=944843

Piszę wyraźnie :)

Opublikowano

Jake ty chyba w bajki wierzysz.

Ja kiedyś jak miałem plusa to za doładowanie 150 zł dostawałem 30zł extra niewiem czy dalej tak jest (oczywiście 30 zł do użytku nawet można je przeznaczyć na nx)

a propo tego

Dodatkowe środki możesz wykorzystać w ciągu 15 dni na krajowe rozmowy i SMS-y w sieci Plus

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...