Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[detected]Warbot v2.2

K0PcZaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyskakuje mi po prawo w rogu Error

o takie coś

Indeks był spoza zakresu.Musi mieć wartość nieujemną i mniejszą niż rozmiar kolekcji.Nazwa parametru:index

HELP ME

Opublikowano

Również wyskakuje mi Indeks był spoza zakresu tablicy.

Zna ktoś rozwiązanie na w/w problem ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Chcialem go wstawic ale caly czas testowalem. Dziala 1.5h i sie zacial . Win7 32 bit. Im nowsze wersje tym bot dziala szybciej i lepiej to jest dobre. Polecam go. (Sory za pisownie, chodzi o litery polskie ale cos sie rozwalilo mi...)

pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

@Up A jak są na początku te 3 opcje dwie są on a jedna off czy tą OFF na ON zmienić ? Bo jak wchodziłem normalnie na konto w wr to serwerow wgl nie widzialem.

Opublikowano

@UP A myślisz, że nie ma? Wątpię, aby zapomniał o tak ważnej funkcji...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dobrze by było , gdyby twórca warbota <Pilaris> , wyposażył go w GM Warninig/Crasch

Wg mnie to zły pomysł.. po co ma crashować ?? Przecież bot automatycznie zmienia serwer..

Co do bota to przez noc wbił mi kolejne 2 lvl'e ^^

Opublikowano

No wreszcie mi działa tylko chyba musiałem Cleanerem tam coś wyczyścić i gites jak narazie. Oczywiście leci Like.Akurat coś ściągałem i mi to usunęło ale mniejsza o to.

Opublikowano

Nie.

@UP

Szybszy, wiem, że napisałem 6 minut później ale 6 minut temu otworzyłem te karte i nie odświeżyłem.

Opublikowano

Wg mnie to zły pomysł.. po co ma crashować ?? Przecież bot automatycznie zmienia serwer..

Co do bota to przez noc wbił mi kolejne 2 lvl'e ^^

Co z tego, że zmienia? Admin wbije akurat do rooma i dupa!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Witam

Testowałem go na innych kontach powiem wam że nie raz jest Crash,ale tak zajebiaszczo chodzi jak nożyk w masełko :]

Ghost-Rider-flame-chain.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...