Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

auto anglik

dexter92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

wyczailem ostatnio fajne autko tylko ze angol orientuje sie ktos ile kosztuje min. zrobienie kierownicy na lewa str? i czy w dokumentach cos trzeba grzebac itd min. ze byl przeprawiany stronami

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

reno laguna kompletne wypos. 2004 rocznik 6 biegowa koles sprzedaje za 1.5 tys all oplacone tylko ze angol

ABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, czujnik deszczu, światła przeABS, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka, czujnik deszczu, światła przeciwmgłowe

Dodatkowe informacje:

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Mostro tylko jak mnie piczki zlapia to powiem ze Mostro mi kazal :D

macie te zdj..

c227104533.jpg

c227104535.jpg

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Mostro tylko jak mnie piczki zlapia to powiem ze Mostro mi kazal :D

No oczywiście, moje pomysły mają certyfikat niekaralności, pokażesz im "SKRIINA" i po krzyku :D

Opublikowano

przerobienie takiej laguny ok. 4 tys. przynajmniej jakoś 2 lata temu tak było, nie sugeruj się jak coś. z papierami jest dużo roboty. wszystko musisz mieć udokumentowane, pieczątki, faktury itp. po pierwsze musisz zrobić tzw. 'przegląd zerowy' drogi, wszystko sprawdzają czy jest okej. potem rejestracja normalnie, tak jak zwykły samochód. poczytaj sobie, dużo jest artykułów i w ogóle : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...