Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[POMYSŁ NA SKIN] Nie wykonanie! Proszę nie zamykać!

Takiyah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez obrazy,chcesz być Oryginalny ale prosząc kogoś żeby ktoś ci podsunął pomysł na skina to nie jest tw pomysł, twoje jest tylko wykonanie.

@Top,Nie dostać warna ;/

Skoro lubisz powalone bajki to zrób sobie skina Chowwdera. (nie wiem skąd ten pomysł 0_o)

Opublikowano

@Up

Chodzi mi tylko o pomysł... a pomysł, a wykonanie to są dwie różne rzeczy. Na tym świecie chyba każda postać jest już hmm "wykorzystana". Chodzi mi tylko, żeby nie była za bardzo popularna... Jak np. koleś w bluzie z creeperem na plecach w słuchawkach z uśmiechem "CTSG". Takich skinów to jest już plaga.

@Przypominam też, że owa postać ma być ładna... Co prawda może być śmieszna, aczkolwiek ładna. Nie chodzi mi o jakieś różowe gówno. A jak ma już być różowe to chociaż ładne.

Opublikowano

South Park ?

Jeśli nie to , ja próbowałem kiedyś zrobić sobie jakiegoś diabełka na koszulce i wyszło.

Jak jesteś naprawdę trudny to :

Może jakaś stara bajka z dzieciństwa , np. miś uszatek w piżamie , nikt nie ma takiego skina , więc byłbyś jedyny.

Opublikowano

To ma być płeć męska :)

Obecnie zdecydowałem się na coś poważniejszego, a mianowicie normalnego chłopaka w koszulę w kratkę (czerwoną) z czarnymi włosami.

Nie wiem czy zamykać temat, ponieważ znalazłem to "coś" co mi się podoba. Jeśli ktoś miałby jeszcze problem z dokonaniem wyboru/kończącymi się pomysłami może lepiej nie zamykać :)

Mój problem rozwiązany.

Wszystkim Wam dziękuję i Ci co mi pomogli otrzymują lajki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...