Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powiązane konta (nie e-mail)

CrazyBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana bana na 2 konta 9 dni temu za bota, dziś dostałem bana na główną postać za powiązanie.

I tu Moje pytanie, czy jest jakaś szansa na odbanowanie ? Jakich argumentów mogę użyć, aby dostać UB (jeżeli jest szansa) ?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Wątpię, za cheaty nigdy nie odbanowują. Dostałeś bana po IP i nie ma odwołań już.

No właśnie oto chodzi, że zostało mi jedno konto jeszcze, czy do niego też mogą dojść ? tam mam całe EQ i kasę :P

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

dla penosci przeloz na inne konto jeszcze eqi kase ;D i odczekaj troche .albo zbanuja albo nie

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Cytat : No właśnie oto chodzi, że zostało mi jedno konto jeszcze, czy do niego też mogą dojść ? tam mam całe EQ i kasę

:P

Radze tobie , któregoś dnia , jak najszybciej , pójść do : kolegi , kuzyna , siostry , kolezanki kogo kolwieg kto nigdy nie hack , w metku . Zalóż konto , nawet w bibliotece , czy w szkole , i tam przelóż . Myśle ze bedziesz bezpieczny ;]

Opublikowano

Wątpię, za cheaty nigdy nie odbanowują. Dostałeś bana po IP i nie ma odwołań już.

W metin2.pl nie dostaje się banów na IP, g*wno sie znasz a do kazdego tematu swoje 5 groszy musisz wsadzić...

Opublikowano

Dostałem sam też bana na dropku gdzie kradłem dropa,a potem nagle na głównym koncie za powiązanie.

Niestety mi nie odbanowali konta.Nie ma szans raczej na odbanowanie.

65989911309456598087.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...