Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi w CA

KurczakJoe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym , że od miesiąca mam dziwne lagi . Przedtem normalnie wszystko działało .Robiłem formata/reinstala nic nie pomogoło . Lagi polagają na tym , że np biegne a nagle mam scinke na 0.5-1 sek. i biegne dalej i tak mam co 10-15 sekund co uniemożliwia mi skuteczną gre w ca ;)

Opublikowano

Podaj parametry kompa i co najważniejsze swój internet. Ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza, uruchom z gameboosterem, przeczyść kompa i rejestr jakimś programem, np. CCleaner

Opublikowano

Więc problem nie tkwi w komputerze.

nagle mam scinke na 0.5-1 sek. -

Może coś nie tak z kartą graficzną? Przegrzewa się czy coś ew. ściągnij do niej najnowsze sterowniki

Bo jak ścinki (nie mylić z lagami) to coś musi być z komputerem a komputer masz niezły

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

stery mam najnowsze ale z 3 miechy temu było wszystko ok . Ale jak np gram w world of tanks to sa tam fps i mam 20 a nagle jebs 70 ścinka znow 15-20 -.-

Opublikowano

Chyba jak NN mówi, ja zalecam przeczyścić komputer od środka, wyczyścić go z kurzu wtedy mniej będzie ci się grzała karta. Spróbuj

Opublikowano

To wyczyść . Ja kiedyś miałem podobną sprawę . Ciągle freezy , a potem spaliłem kartę graficzną .

Przeskanuj jeszcze anyvirkiem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...