Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać ?

buziakxmetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze wszystkim mam dziś do was pytanie gdzie grać z racji tego ,że tutaj są najbardziej doświadczeni gracze i tylko krytykują ale przejdzmy do rzeczy.

S2. Woj mental 78 4x G 1 Eq w miarę Biolog skończony (Nuda na postaci)

S18. Sura Wp 1x P 3x G 75 lv eq jest słabe ale metki klepie 85 na luzie.

s25. Bodziak 35 2x G Dzik eq lepsze .

s26. Świerzy bodziak 42 lv m1, m3 Eq Rib +9 i inne takie duperele.

I teraz pytanie gdzie grać może jakiś inny server ? Inna postać Zapraszam Like za najlepsza.

Opublikowano

ja bym wybrał tego woja na s25.

nie ma aż tam tyle ludu co na s26, a i tak łatwo się dorobić. według mnie jest ok na tym serwie.

Opublikowano

Ale ... Tam jest nudda w Chuj ,że sie tak wyraże znudziła mi sie ostro ta gra a kamyków ok .300 mam za inne postacie więc nie ma sensu chodzić mi nawet na te metki .

Opublikowano

Jeśli masz do wyboru takie postacie, odradzałbym Ci na pewno s26. Zbyt dużo ludzi na nim gra.. Ciężko jest znaleść spota w v1/v2 co za tym idzie aż tak łatwo nie będzie...

Na s25 masz dobra postać z jednym problemem mniej-nie musisz już czytać Ku na bodajże aure i berka/wir miecza

Na s18.. hmmm nie znam się na cenach i nie wiem wgl jaki to jest server :/ Dużo niestety Ci o nim nie opisze i nie doradze...

na s2. Jesli uwazasz ze ,,wieje nudą'' nie graj tam :P Sprzedaj postać czy cos :)

Moim wyborem byłaby postać na s25, skile na G umozliwia Ci w miare szybkie wbicie np 61lvl. Piszesz ze masz ponad 300kamyków... No to np. na tym 61lvl kupisz sobie bardzo dobre eq na PVP i przy okazji wbijesz skile na P...

Oczywiscie wybór należy do Ciebie, jednak moje zdanie juz znasz...

Co do innych serverów.. Polecam także s24 i s19-chociaż coraz mniej tam juz osob gra :/

Opublikowano

s25.

Mniej ludzi , łatwy zarobek . Mimo to masz już eq , boja pewnie też szybko wbijesz 50 i potem już z górki .

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Tam Tylko aura g8-g9 jest berek g1 nie zamierzam dalej wbijać ze względu na otrzymywane dmg i na bufie cisnąc skile do G mało brakuje a tak całe eq 5b więc tylko w nocy na metki 85 smigać.

Opublikowano

A ja niestety odradze Ci wogle metin2.pl

Jest to poprostu globalny serwer na którym nic sie praktycznie nie dzieje , oprócz wbijania 35 lv skilli naP i dropienia ew potem expienia na 75 i DT .

Metin2.SG Jest to serwer godny pochwały . Tu z chęcią zostaniesz na 35 lv i wbijesz tą aure . Bez wydawania zł .

Duzo reklam Sponsor PAy co pozwala na bonowane itemków itp .

co 3 dni event , można wygrac bony itp .

Można handlować WSZYSTKIM z Is . Wiec nie trzeba nic wydawać .

Metków pełno bo jest strefa czasowa +8 h więc jest mało ludzi np o 15 u nas .

W jinoo i Shinsoo najwiecej polaków . Zarpaszam do Jinno .

Wszystko łatwo , ku tanie itp ;)

Jezeli to Cię nie zachęca .

to 2 postaie bym sobie zostawił (sentyment po 0,5 roku) ,

Na s26 sprzedał postać i zaiwetsował w eq na ninje na s25

bodego tylko na drop .

75 ninja wbić to nie problem na marmurkach .

a potem zaczyna sie pvp bo 4x Emki .

Potem zaczynają sie bossy itp ..

Tak wiec polecam ! :)

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...