Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

c5a747ec710edcb823040fed14378436.jpg

Full speed to znaczy:

Czapka: Cyclops Bandana / Military Bandana

Kamizelka: Recon Vest / Light vest

Maska: Patriot Skull Masks

Plecak: Najlepiej klanowy co daje 3 sloty A,B i C

Bron glówna: Byle jaka

Drugi Slot: RPG lub Law

Pistol: G18 Cobra

Edytowane przez Valze

beznazwygr.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/544312-qr-5-rounds-czyli-fast-exp/

Może troche pomoże ;).

Do czego sie moge przyczepić?

Bron glówna: Byle jaka (Dla mnie najlepiej jakieś SMG żeby szybko sie z nim przemieszczac i miec dużo ammo).

Granat najlepiej ten "czarny"

Slot A: RPG

SLOT B : LAW

Slot C : tutaj powinny być miny.

Najlepsze mapki to Overdose i Junk Flea. Na normalnym serwerze (Alpha i Bravo), bo tam sa noobki.

Na junku jest ciężko o survi.Najlepsze mapki to overdose i showdown.

I lepiej grać na platku prędzej survi wbijesz bo jakie to by nie były noobki 10 zombie sam nie powstrzymasz.

Całkiem nieźle mam nadzieje że rozszerzysz

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@Up

YYYY.... EEEE... ale co ma ten temat wspolnego z moim? o.O

@Topic

Dodam tekst do tuta jak tylko przyjde na mojego glownego kompa

"Granat najlepiej ten "czarny"" - Ten czarny granat to M69HE Frag jakby ktos nie wiedzial

beznazwygr.png

Opublikowano

Filmiki z tymi/tym graczem raczej nie sa prawdziwe.

Wg mnie warianty są dwa

Albo ten gracz trafił na wyjątkowo nie kompetentnych noobków a sam jest skilerem.Ciekawe ile razy w grze trafimy na all noobów.

Albo to zgrany klan, od początku wszystko ustawili i kręcą filmy jacy to oni sa proo....

Zwłaszcza że na filmiku widać że w wiekszosci przypadkow zombie przykuca zamiast atakować albo niewiem czy zauważyliście ale czasem zombie nie biegły już za graczem tylko dziwnie wbiegaly na granat ;-) hmm ciekawe zachowanie może to jakaś nowa moda wśród noobów kto wie.

Najbardziej ciekawi mnie dlaczego zombie który prawie się o niego otarł nie infekował. ok ok ok to napewno były lagi albo myszka mu się wymknęła i uciekła a może grał już 40 godzinę i spadł mu skill powodów mogło być wiele tylko dlaczego za każdym razem coś się działo akurat wtedy gdy wystarczyło tylko kliknąć lpm.Ogulnie poradnik fajny tylko ogarnij sloty.

broń podstawową: najlepiej smg

slot1: rpg /law

slot2:,,krowa"

slot3:miny

Do pistoletu dobrze jest mieć magazynek +7kulek bo czasami 2 zombie idą i wtedy 12to mało

Opublikowano

Sory ale moj tut pokazuje jak dobrze grac a nie expic na qr -.-

Koniec tej rozmowy bo sie zaraz warny posypia.

Filmiki z tymi/tym graczem raczej nie sa prawdziwe.

hahaha tera to mnie dowaliłes

1. To że zombi kuca to po co zeby podladowac hp.

2. Zombi wbiega na granaty bo ten koles tak nimi steruje.

Sam gralem z kolesiem z klanu QuarElite (nie pamietam dokladnej nazwy). Był sam i 7 zombi (ja tez bylem zombi). Granatami rozwalil 5 zombi, nabil ultra, czas sie skonczyl i przetrwal.

No bardzo dużo . Otwórz spoilery . Jest eq , mapy wszystko co mniej więcej tu -.-

Widzisz u siebie taki tekst? Bo ja nie....

Ja mam

"Gramy tak, że czekamy w jakimś miejscu na zombie. Robimy tak aby zombie zaczęło nas gonić. Uciekamy i w biegu rzucamy 2 czy 1 metr przed nami nasz granat, przebiegamy kilka metrow dalej, bierzemy do ręki pistola, obracamy sie i strzelamy w zombie tak aby ustawilo się jak najbliżej granatu. Granat wybucha i jest po zombi. Czasami granat nie wystarczy i musimy dostrzelić z Rpg."

Ty masz

Najlepiej grać oszczędnie i z teamem . Nie wychodzić szukając zombie .

Camp i czekaj do końca . Z tym eq qr będzie szło szybko i sprawnie :)

@down

Zombie kuca zeby go zarazic bo jak biega za nim to go latwo nie zarazi a jak kucnie to mysli ze sam pod niego wbiegnie. On steruje zombi a nie granatem... Jakbys umial grac qr to bys wiedzial o co chodzi.

Ps. I tak mnie nie zgasisz wiec juz sobie daroj i tu nie pisz.

pozdro

A i jeszcze jedno.. uzywaj opcji "edytuj" bo zaraz warna dostaniesz

beznazwygr.png

Opublikowano

No pewnie kuca metr od niego zamiast iść dalej i tam się podleczyc zombie wbiega na granat bo nim steruje hahhah dobre dobre pozdrów tych zombie odemnie jak będą cię gonić

o właśnie a może ty sterujesz granatami no niewiem ja tam jak rzuce to już nic nie zmienię ale ty dasz radę spadnie ci ping na 000 i wszystko się zatrzyma przesuniesz zombie postawisz obok granata i unbelineavable z wieloma plusami pro..

podziwiam cię.

Opublikowano

Wiesz co ziomq nie potrzebnie robisz nowe tuty choć inne już są . Masz dopisek 3 linijki i co to da ?

Eq podałem więcej , dałem screeny , a tu nawet nic nie ma .

Tut zrobiony żeby zbić % ?

Na dodatek filmy też nie twoje . Na flimach widać nawet skill , ale to nie twoje .

• Aive zmienił(a) tytuł na [Combat Arms] Ekwipunek na QR