Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]Chat Happens

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię hack (task) który działa na zasadzie że kiedy klikniemy hotkey , w czacie pojawi się określony tekst.

Instrukcja:

-Ściągamy hack

-Wypakowujemy

-Otwieramy Hack

-Wypełniamy pola

-Ustawiamy Chat key

-Wchodzimy w grę i możemy trollować

15734996284703977677.png

Downoload:

http://speedy.sh/9NNbW/Chat-Happens.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/file/bfdae938ebc72947a29218bdcb7706f64b050f1489c406e29be685638078fb60/analysis/1330175445/

Opublikowano

ale masz włączony ten programik podczas gry?

aha no i nie wiem czy to ma znaczenie ale może trzeba zapisać najpierw to co wpisałeś żeby działało?

spoko też całkiem by było jak by można też było przypisać tekst do dwóch chatów czyli do takigo normalnego i drużynowego bo można tylko do jednego ale cóż nie ma co narzekać bo naprawdę fajny programik

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

tam mam go wlaczonego

tak zapisalem ^^

mi wyskakuje blad jak wciskam F2 zeby tekst sie pojawil wywala i jakis error z net framework.. nie wiem o co chodz a mam najnowsza wersje tego programu

Opublikowano

to masz pewnie 4?

wez zainstaluj jeszcze 3.5 i 3.0 i również 2 wersje i wersje 1.1 bo pewnie któregoś z tych nie masz

ja mam te wszystkie wersje i all smiga

65un.jpg

Pomogłem!? Kliknij Lubię to! :D

Opublikowano

a masz może vc redist? , uruchom jako administrator , wypakuj i otwórz w folderze gdzie pobrałeś , ofnij zaporę + antyvira

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...