Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak przekonać...

Vixerie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Jak rozpoczac rozmowe do mamy by mi dała 70-100zł na siłownię (karnet-miesiąc) ? ;)

Proszę o odpowiedzi normalne. Za każda dobrą odpiedz poleci +

Opublikowano

100zł albo wpierdol!

Lub:

idziesz do niej i mówisz:

mamo, dasz mi 70 może 100zł na karnet na siłownię? Chcę trochę się wzmocnić bo koledzy mnie biją w szkole.

pozdrawiam heniuś

Specjalista
Opublikowano

''Mamusiu możesz dać Mi 70-100zł na siłownie, bo chciałbym wyrobić sobię mięśnie''.

1365526782-U231645.png

Weteran
Opublikowano

Powiedz, że zamiast iść palić i pić wódkę w jakiejś melinie, to chcesz zwiększyć

swoją masę mięśniową.

Dobrze wpłynie to na twoje samopoczucie i zdrowie.

Jednocześnie pozwoli poznać nowych przyjaciół i dowiedzieć się czegoś więcej na temat ludzkiego ciała.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Przecież na pewno da Ci kasę na siłownie. Gdybym ja chciał chodzić na siłownie, to by mi jeszcze dopłacała, byle bym przy kompie nie siedział :D

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zawsze tak mówię

" np, Mamo dasz mi 100 zł na nowe buty ? ponieważ tamte już wyblakły "

" Mamo, dasz mi 50 zł bo muszę sobie kupić bluze " i mi zawsze daje:P

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wy to macie pomysły... Pomóż coś w domu, zarób na tą siłke idź do mamy i się spytaj "w czym Ci pomóc mamo?" Zobaczysz wtedy uśmiech na jej twarzy a potem się będziesz o to pytał bez większego problemu powinieneś uzyskać daną kwotę no chyba że masz wielką lipe z rodzicami.

U mnie za darmo nigdy nic nie było, zawsze co tydz kosiłem trawe, malowałem płot i inne pierdoły i rodzice to doceniali ;)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Mamoo, dasz mi 70-100zł na siłke? Chce zadbać o mieśnie i o kondycje, a nie palic i pic za rogiem:D

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Najpierw ją bajeruj przez jakieś dwa ,trzy dni. Potem jej powiedz że chcesz zadbać o siebie i iść na siłownie ale że nie masz kasy itp. to powinna Ci dać.

ravensygna.png
Opublikowano

To zależy od matki i sytuacji rodzinnej :).

Powiedz jej: Mamuś dasz mi 100 zł na wycieczkę szkolną? Cała klasa jedzie i nauczcielka powiedziała, że jak jedna osoba nie będzie chciała jechać to nikt nie pojedzie :P.

obraz24.png

Opublikowano

a czemu Wy go namawiacie do klamstwa? Toć żadnej koki nie chce kupywać tylko karnet na siłkę...

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Podchodzisz i pytasz czy jest przy kasie, ale tak grzecznie i prosisz ją o te 70-100zł.

Tym bardziej, że to nie idzie na żadne pierdoły, tylko siłownie.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Ahh. To jest prawdziwy, życiowy problem :D

Sytuacja 1 (Mama się zgadza)

Ty - Mamo... Chciałbym być silniejszy, bardziej wytrzymały. Czy dałabyś mi troszkę pieniędzy na siłownię?

Mama - Oczywiście.

Sytuacja 2 (Mama nie jest do tego zbyt przekonana)

Ty - Mamo... Chciałbym być silniejszy, bardziej wytrzymały. Czy dałabyś mi troszkę pieniędzy na siłownię?

Mama - Nie ma mowy, po co ci to?

Ty - Po to, żeby na dorosłość nie mieć brzucha jak mój tata! :D

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Nie bajeruj ją ani nie okłamuj.Przedstaw jej zalety siłowni i znaznacz, że to dobra inwestycja.Sądzę, że rodzicie lubią wydawać pieniądzę na rzeczy, które są dobre dla własnych dzieci i w jakiś sposób je rozwijają.

Opublikowano

Pokaż jej Hardkorowego Koksu to da ci 200 złotych :D

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

A nie łazisz co chwila z przyjaciółmi na piwo i nie przychodzi do domu naje....? Jeżeli jesteś grzecznym dzieciakiem, to matka powinna się zgodzić, jeżeli normalnie o to zapytasz.

Po prostu jej powiedz o co chodzi, że chcesz się wzmocnić i dojrzeć, bo wyglądasz jak dziecko. Zawsze możesz iść sam zarobić, to nie takie trudne.

tlofbnowe2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...