Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Woj body

Żabeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam bodego na s21 54lvl mam full eq 5xbon ale do zmiany:P tylko ebo dobre pod dt:) Skile: Aura m3;/ nie wchodzi nic co dzien szkole a gram 2 tyg(jakby co eq 5xbon z poprzedniego kąta) berek m2 tez nie wchodzi;/ i chciałbym zostać na tym 54 lvl wicecie skile dobre i wgl jakie bony by mi sie przydały na tym lvl jak zarabiac.. i wgl :)

Opublikowano

bony z hp wystarczą, kd moba i kryta w broni i oczywiście wystarczająco dużo defa.

zarabiaj na metkach na sohanie, drop ks. klątw, łów ryby, kuj rudy lub ubijaj bossy.

Opublikowano

ja bym brał buffa i do dt strzałka ewentualnie metiny sohan lub red las. Przede wszystkim rób skile i powodzenia. Z dobrym eq dasz radę sam dt wiem ze u nas koles na 54lv bodym sam robi pieczęcie z buffem więc jest to wykonalne :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To tak. Połowa nade mną pisze bujdy na kółkach. Wyszczególnie Ci kilka sposobów:

1:Metki diabła sohan - Obszar występowania taki "kwadrat" na srodku lodowej w okolicy teleportera. Metek łatwy, eq zwykle starczy buff niewymagany. Dość oblegany. Kamienie dropią średnio/często, po za tym bronie 55 i ku kd. Respi moby ze swiątyni, w niedużych ilościach.

2: Metki pod świątynią - 3 metki wokol swiątyni czas respu z tego co pamietam 30 min, na tym lv polecam juz tylko z rękawicą tam latać, bardzo oblegany bo 3 metki obok siebie praktycznie x 4 kanały. Cięższy metek niż diabła, warto coś na strzaly mieć jak się gra bodym :)

3: Królowa pająkow - Wymagany zelak 5 trucie + przy aurze m3 rib 40 sr oraz buty na krytyk naszyjnik krytyk i buff 28% chociaż. Resp co 2 godziny szkata zawsze dropi kamol czasem, dość oblegana.

4: Lord małp: najlepszy zarobek jak nie masz wiele czasu na gre, pare medali zawsze dropniesz, Dodatkowo zlomu na potęgę, z lorda mozna kamole farmić, zbroje 54 lvl. Wymagane 20-40% zwierzęta rib 30+ sr buff 28% w komnacie oraz tarcza nno i biolog w miare.

5 sposób: Tutaj wielu zaskocze są to ... ogony węża +! Osiągają one masakryczne ceny, często droższe niz kamole. Z rekawicą i eq 5bon dropniesz wiecej niż jeden na godzine! czyli dropiąc 3 godziny masz taki zarobek jak byś dropnął 3 kamole.

Jak masz jakieś pytania wal gg 4905306 wiem wszystko o tej grze. I nie słuchaj zadnego dt. Zeby dt sie opłacilo musisz mieć swój złom a nie kupowany bo na nimfach to 50kk w miesiąc zarobisz.

Metin2.pl - 86+ lv

Opublikowano

b00b oczywiscie dobrze pisze ale jest dużo innych sposobów .

Masz dobre eq to tylko farmie na metka polecam :)

Również na zarobek polecałbym skupowanie KU expertów i robienie tych z lasu i, lub innych jeżeli masz czas .

W 3 godziny bedą z 2-3 kamole , kilka sh+ , ogony z + i idzie zarobić mase a się nie namenczyć .;]

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...