Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

żal gościa:D

Żabeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema:D wczoraj też pisałem w sprawie takiego typka :D No więc zalogowałem sie w Metina i pewnien gościu napisał czemu jeszcze gram bo widział mnie na jakiejś liście od bana a potem znów zalogowałem się obok niego i mówił ze go okradłem (a w cale tego nie zrobiłem) i jakąś godzine temu pisał ze mnie znajdzie hahaha i coś mi zrobi bo pisałem mu nom stopp zeby sie leczył sami wiecie... i powiedział ze Gm mu nic nie pomógł ale ze Policja mu ma pomóc i straszyl mnie Prokuratorem hahaha:PP i ze do sądu:D ja go nawet nie okradłem i widzicie co mi pisze.. i jeszcze opinie mi zjechał za to ze zalogowałem sie akurat obok niego zal co o tym sądzicie....;/

Opublikowano

olej idiote pelno takich psychicznych ludzi na pl

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Olej go , dopiero się skapnąłeś że takie neoski się trafiają ? .

Jak napisze to wyłączaj wiadomość i graj normalnie.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Po co tu to wstawiłeś i te błędy w tekście. Wiesz o tym, że kończymy zdanie kropką? @Topic Takie dzieci olewaj i tyle.

Opublikowano

Mnie też ostatnio taka sytuacja spotakła , by zobaczyć Sb , na liscie musiałem wejść na strone

http://metin2-*******.c0.pll/

po czym się zalogować ...

Idiota... Myślał pewnie , że wtedy moje passy nie pójdą do właściciela strony . :D Poza tym myślał , że się nie zorientuje , że strona ta jest postawiona na darmowej domenie

cba.pl

,a metin2.pl używa tylko tych płatnych .. o.O

Ps. Spotkało Cie to na 13 serwerze (Exandros)..? :D

Ps2. Gwiazdki w linku , są po to by jakiś idiota tam nie wszedł i się tam nie zalogował ..

Ps3. Jak Up'owie mówią to już norma metina .. ;x

Opublikowano

po co tu o tym piszesz. Niewiem jak wy ale ją na takie dzieci trafiam codzień więc o co afera nie przejmuj się typem mogłeś od razu zablokować szept i się nie odzywać nie byłoby sprawy :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...