Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info Złapano złodzieja kont

muszekphelka23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co? myślicie że jak złapali jednego to już wszystkich wyłapali? Jest ich jeszcze w c**j dużo na tym świecie i mogę się założyć że za jakiś czas znajdą lepszy i łatwiejszy sposób na kradzież kont a wtedy każdy będzie miał przesrane.

Chcą mu dać 10 lat więzienia za kradzież konta (mądrze, odrazu dożywocie albo krzesło elektryczne i niech skurwiel zdechnie to już napewno nic nie ukradnie, wtedy będzie najlepiej)

Opublikowano

I co? myślicie że jak złapali jednego to już wszystkich wyłapali? Jest ich jeszcze w c**j dużo na tym świecie i mogę się założyć że za jakiś czas znajdą lepszy i łatwiejszy sposób na kradzież kont a wtedy każdy będzie miał przesrane.

Chcą mu dać 10 lat więzienia za kradzież konta (mądrze, odrazu dożywocie albo krzesło elektryczne i niech skurwiel zdechnie to już napewno nic nie ukradnie, wtedy będzie najlepiej)

hahaha w jakim siwecie zyjesz?ChYBA W SWIECIE DARKORBIT,NIC POZA TYM.

Opublikowano

siwecie? tak tak... "Siwecie" masz racje

Jest też 2 złodziej na pl2 ;) Brat bestii ma nick Selante i to jest j****y złodziej ;)

Znajdź dowód na to że jest złodziejem, idź z tym dowodem na policje i tyle -_-

Opublikowano

w górników się bawicie ?

co do tematu jak on by dostał 10 lat za taki badziew ? hahahaha !
dostał pewnie góra rok półtorej i zawiasy

za co siedzisz ?
za zaje... konta jakieś kretynce w DarkOrbit
hahaha :3

Opublikowano

Masz zgrabną rączkę :D

To sygna muszki.

No cóż, złodziej to złodziej i jak widać Policja w Internecie ma większą skuteczność niż w realu...

Chyba jak dostaną w łape :) ja czekam 8-my miesiąc i dalej nie wiadomo co z moim kontem ;/ może inna gra ale konto też w topce

Opublikowano

Ej, ten gość gra na AG1. Nie wiem, czy to akurat ten ,,złodziej", ale ma nick .habababa. i jest w klanie BSFX. Jest to polak, ponieważ pisałem z nim na polskim czacie.

Mówisz o asiku z pl2 ;P

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...