Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bonus za Znajomych, premka za 4zł.

Kelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dwa problemy. :(

1) Wczoraj kupiłem sobie na konto to premium za 4 zł z linka z TuT'a i kupiłem se normalnie psc ale nie dostałem premium, jak chciałem se kupić od nowa wyskakiwała informacja że już posiadam wybrany pakiet.

2) Skoro nie dostałem Premki to postanowiłem se zrobił ją za znajomych więc zrobiłem to i dostałem bonus za ostatnią osobę normalnie, kiedy wszedłem w zakładkę Znajomi i Bonusy to zobaczyłem że mam normalnie odznaczony DRUGI bonus ale nic za niego nie dostałem :(

Pomocy ! Dam +/-/lajka :(

Opublikowano

o premce za psc zapomnij, tez kupilem. kase zjadlo a premki nie bylo. support nic nie zrobil tylko klamie ze premke przyznano

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

napisz do supportu może coś ci powiedzą trudno powiedzieć co jest tego przyczyną

Fifa 14 :D

Opublikowano

To jest już bardzo stare(mój tut) , nawet nie wiem czy cokolwiek z niego jeszcze działa , także nie poelcam sprawdzać.

Możesz ich podać do Germańskiego Trybunału Sprawiedlowisci Oraz do najwyższego sądu narodowego za oszustwo w sankcji 4zł. Polecam , 4zl odzyskasz.

Opublikowano

taa :]

4zl, zimowke do zuka, win 3.1 na dyskietce i bon do biedronki

Nie wiesz nie pisz.

Jest promocja(wyskakuje Ci na mapie pakiet z premką za 4 zł...)

Cóż pisz do Supportu, możesz się kłócić, ale chyba nie warto o 4zł.

Opublikowano
To jest już bardzo stare(mój tut) , nawet nie wiem czy cokolwiek z niego jeszcze działa , także nie poelcam sprawdzać. Możesz ich podać do Germańskiego Trybunału Sprawiedlowisci Oraz do najwyższego sądu narodowego za oszustwo w sankcji 4zł. Polecam , 4zl odzyskasz.

Mała szkoda na rzecz społeczeństwa = Nic nie odzyskasz.

Opublikowano

@2xup

Wiem dobrze, ze tak jest bo w Do gram od ponad roku na kilkunastu kontach i jeszcze pamietam jakie reklamy mnie denerwowaly...

1331904441-U471369.png

26764847183445389140.png

Jeśli pomogłem - daj Like, jeśli nie - pisz na PW

Opublikowano

@2xup

Wiem dobrze, ze tak jest bo w Do gram od ponad roku na kilkunastu kontach i jeszcze pamietam jakie reklamy mnie denerwowaly...

One się wyświetlają przez pare dni ? Heloł ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...