Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SP - Pomoc techniczna

Manken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem otóz wypełniłem ankiety i za niektóre nie naliczyło punktów, chce wysłać dowód do pomocy technicznej lecz niemoge bo kiedy wybieram zdjęcie na którym jest dowód nie można załadować pliku ponieważ kiedy jakiś wybieram pokazuje mi taki błąd Np . Dowód.PNG 47kb - HTTP Error to od nich błąd czy może coś u mnie nie tak, dodam tylko że nie bawiłem sie w proxy i ip , wszystko jest polskie i normalne :)

Opublikowano

Zainstalowałem Google Chrome niestety nadal taki sam błąd , nie moge wkleić żadnego pliku.

Opublikowano

Oto SS błedu , dodam że wkleiłem nawet plik 6.53 kb i nadal to samo , tak samo było z 46 kb.

Aha i jeszcze jedno te kółeczko nie przestaje sie kręcić i próbowałem wrzucić w formacie JPG i BMP - bez skutku, nie mam pojęcia o co chodzi..

post-400802-0-35928200-1330890654.png

Opublikowano

Może wrzuć zdjęcie na inny hosting (np. imageshack.us/ wrzucajtu.pl) i daj im linka w wiadomości (jako dowód).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...