Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy opłaca się kupić GP na allegro ?

Wrong20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie nie opłaca się, za samo 20zł może i tak, ale za więcej raczej nie, bo można w grze za tyle kupić dobre kilka hazardów i może nawe więcej lotnąć.

A po zatym on będzie ci giftał itemki, więc myślę, że lepiej samemu doładować NX i kupić hazardy.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Nie da się tego kupić x_x

On tak jakby Ci gifta bronie xD

Do tej kwoty ^^

Nie opyla się xD

Chyba że masz tyle pieniędzy aby takiemu delikfentowi zawsze płacić...

ps.zmieniam nazwe tematu ;/

Prefix się kłania.

Opublikowano

no jak masz low range to troche trudno zarobić w 5 dni 100k gp, chyba nie zamierzam inwestować w hazardy ... ponad 20zł za 4tys nx =4 hazardy .... czyli nawet gdyby szczescie tak dopisalo na 4x 25 k gp to wychodzi na to samo. Szansa na lotniecie wiekszej kasy to podobno 1do 10000 w przypadku 100tys gp wiec pzodrawiam...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

No ale...

On CI gifta do CPT1 ;D

A załużmy że Ty masz range ssg1 x_x

Więc jakieś ścierwo Ci giftnie..o ile to zrobi wgl.

Bo może powiedzieć że mu się nie chce..

Chociaż wątpie aby był aż tak zachłanny..

Opublikowano

Moze np souze + remote giftac dla mniejszych lvli ale 20zł nie opłaca się

jakby sprzedawał za 10zł to by sie opłacało ;x

Dla mnie dobre ale dla mniejszych lvli ;)

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Opłaca się, bo jest ich duża ilość, a cena mała :)

Poza tym bezpieczny zakup, bo nie raz już kupowałem.

A przez SmS'a czy dzwoniąc nie zawsze Nx'y dochodziły :)

02402750183503470554.png

| exKidMod Soldat | NFS:W Helper|

Opublikowano

No ale...

On CI gifta do CPT1 ;D

A załużmy że Ty masz range ssg1 x_x

Więc jakieś ścierwo Ci giftnie..o ile to zrobi wgl.

Bo może powiedzieć że mu się nie chce..

Chociaż wątpie aby był aż tak zachłanny..

a wiesz znawco że jak go oszuka może iść na policję? :)

Specjalista
Opublikowano

a wiesz znawco że jak go oszuka może iść na policję? :)

hehe a jacy Wy wszyscy szczwani

20 zł jest to mała szkodliwość społeczna, może jedynie go zgłośic na allegro,

a policja napewno nie będzie go ganiać za 20zł, chyba że Ty pokryjesz koszty operacyjne

@top: opłacałoby się tylko wtedy jeżeli byłyby do giftania permy za GP (podczas eventu)

a w normalnym okresie za żadne skarby :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

a to nie czasem gp od farmerów co zapier******* na hackach ? , od sporej ilości giftów konto zostaje zbanowane a również te na które giftane dane rzeczy "powiązanie kont jakoś tak" , więc lepiej się upewnij czy gp były normalnie zdobywane czy przez hackerów , ale i tak ci nie dadzą 250% gwarancji ;) , jeżeli on dostanie bana na konto również ty możesz dostać , więc zastanawiajcie się z takimi transakcjami .

Opublikowano

a to nie czasem gp od farmerów co zapier******* na hackach ? , od sporej ilości giftów konto zostaje zbanowane a również te na które giftane dane rzeczy "powiązanie kont jakoś tak" , więc lepiej się upewnij czy gp były normalnie zdobywane czy przez hackerów , ale i tak ci nie dadzą 250% gwarancji ;) , jeżeli on dostanie bana na konto również ty możesz dostać , więc zastanawiajcie się z takimi transakcjami .

zastanów się co mówisz...;// gdyby tak było to co...włącze hacka, zdobęde ileś tam GP, giftne np, Broot-owi jakieś miny itp i co dostanie bana ? pomyśl trochę...;/

GP pewnie są normalnie zdobywane, bo konto na hacku zaraz było by zbanowane itd...tylko że według mnie 20zł to dużo... chyba że za 200k ;p

ehh.:)

Opublikowano

zastanów się co mówisz...;// gdyby tak było to co...włącze hacka, zdobęde ileś tam GP, giftne np, Broot-owi jakieś miny itp i co dostanie bana ? pomyśl trochę...;/

GP pewnie są normalnie zdobywane, bo konto na hacku zaraz było by zbanowane itd...tylko że według mnie 20zł to dużo... chyba że za 200k ;p

widać , mało jeszcze wiesz o tym jak se farmerki na new acc , ze swoich i innych kompów robili na perma rzeczy za gp wcześniej i jakoś dostawali na all konta , więc było tak zwane powiązanie , nie mówię o giftaniu min tylko giftanu czegoś więcej więc lepiej ty się zastanów co piszesz.

co ty nie powiesz , żeby jeszcz konta na hacku były dosyć szybko banowane ;) .

PS: ile było sprzedawanych zbanowanych kont na główną na allegro ? , i też 0 bana niby co do czego , ale jak coś to konto czyste ;) , co kupujesz w ca nie masz 100% pewności czy fair czy nie .

Opublikowano

po 1 gdyby ten koleś farmił gp na hakach i tej randze musiałby być idiotą. 2 Nexon gdy wykryje jakiś programik do "łatwiejszego grania" banuje już teraz na ip i na tym się nie kończy ... zostają zbanowane wszystkei inne konta na które logowano się z tego ip jakie używał cheater min. sprawdzają to w logach. 3. xxBURNxx gdyby społeczność combata chciała usunąć z gry najlepszego gracza i zaplanowaliby na niego atak w którym 100 osób zfarmiłoby gp na haku i wyslalo mu pelno giftów z hakerskich kont tylko po to by dostał za to bana... myślisz, że nexon zbanowałby go za to ? NIE

Opublikowano

jak nie masz co robić z rl kasą i nie grasz za dużo to kup ale dla mnie do bez sens zarobić gp w combacie to nie problem

1331059428-U215643.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...