Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaką karte graficzną ATI Radeon bądź Nvidia polecacie do Battlefield 3 ?

kubikolos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko do was :) jaką karte graficzną polecacie do BF 3 Moje Typy to ATI Radeon i Nvidia (tej drógiej nie ogarniam:) Może być 1 GB lub 512 Chodzi mi oto żeby można było grać Na wysokich/ultra. Obecnie mam ATI Radeon HD 3870 X2 v. 1 GB

Więc co polecacie ?

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

@Up Prosze moderatora o usunięcie odpowiedzi/komentarza gdyż nie wnosi ona (wypowiedź) nic do tematu

// do tego służy funkcja 'zgłoś'. O tym, czy post wnosi coś do tematu, czy nie zadecyduje moderator. On po prostu pyta o to, ile masz zamiar wydać na kartę- więc offtopicu nie widze.

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Mówię podaj budżet na to :)

Jeśli masz 500 zł to nie masz co kupować, żeby grać na ultra.

Mój post wnosi do tematu dużo. Ty nie podałeś informacji o komputerze etc. , więc jak mamy ci pomóc? :)

BTW. Na razie twoje posty nie wnoszą nic do tematu.

Opublikowano

@Up Budżet nie gra roli :D (ale 5000 zł mam xD )

Windows 7 32 Bit

4 GB Ramu

AMD Dual Core 3.2 GHz

ATI Radeon HD 3780 X2 wersja 1 GB

I to chyba na tyle :)

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

To za kup nowego kompa sobie, bo widzę, że masz 2x 3870, a procek może być leciwy.

Wszyscy by prosili o twoją spec. kompa. (zasilacz, plyta głowna, procesor)

@Dobra

Ja bym ci radził kupić( jeśli masz te całe 5 kafli do wydania ) nowego kompa. Procesor 2 rdzeniowy nie wyrabia już. Tutaj masz przykład kompa:

http://www.esc.pl/build.php?edit=1&products_id=46463

Opublikowano

Leciwy ? Zasilacz 520 W Płyta główna Gigabyte 690G Nie wiem czy to to bo tym się nie orientuje nie składany przeze mnie Procesor podałem. A kompa nie będe kupował bo wszystko mi idzie na max a chodzi mi głównie o karte graficzna bo mnie już ta wku*rza :)

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

W tej chwili dobre procki od AMD to 4-jajowy Phenomek 955 BE i wyżej. Ten procek co go masz ma kilka lat na karku juz.

Do tego kompa wsadzisz max HD4850/HD4870, ale nie odczujesz różnicy.

Opublikowano

bardzo leciwy, zasilacz też pewnie bomba zegarowa ;x. skoro masz 5kzł to czemu by nie nowy komputer ? :O

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

@Up szczerze nie chce mi się kupywać nowego kompa ten na śmietnik wyrzuce ? Skoro wszystko śmigało a nagle mi karta graficzna coś się spieprzyła to już nie moja wina to dzieje mi się tylko z Battlefield 3.

"Ja bym ci radził kupić( jeśli masz te całe 5 kafli do wydania ) nowego kompa. Procesor 2 rdzeniowy nie wyrabia już."

Procek wyrabia to karta wadzi ktoś mi napisał że ta karta to jest Multi GPU i mogą mi znikać modele postaci. Dlatego chcem wymienić tylko karte :)

Dobra możecie zamknąć temat już mam rozwiązanie :) Dzięki za pomoc wszystkim !!

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Ja mam karte graficzną N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC i sprawuje sie świetnie. Teraz kosztuje około 830 zł. Ale jakbym miał trochę więcej kasy na pewno był wział gtx 580. Karta cudo:)

@DOWN

Ale dlaczego od razu tak agresywnie mnie atakujesz? Ja tylko poleciłem mu swoją kartę, którą mam i napisałem swoją refleksje odnośnie karty graficznej, która chciałbym mieć.

Przepraszam Wieli Znawco, że wypowiedziałem sie na ten temat.

Opublikowano

Ja mam karte graficzną N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC i sprawuje sie świetnie. Teraz kosztuje około 830 zł. Ale jakbym miał trochę więcej kasy na pewno był wział gtx 580. Karta cudo:)

i co ? jeszcze mu poradź żeby taką kartę włożył pod jego procka to odczuje kolosalną różnicę od tego co ma teraz -,- Nie znasz się to nie pisz. proste

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...