Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AOL'em

TheMiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam nowy temat, z racji tego że w starym nikt nie czyta postów. Tutaj zgromadzę wszystkie info, wydobyte z tamtego tematu. Aol poprawnie zmienia ip, tylko problem z reklamami( jest to metin2.sg)O to ss:

b7hmwm.jpg

ouuxwz.jpg

Użyte programy jak do tej pory:

Hide ip

fly VPN

Super Hide ip

HotSpot Shield

Dziękuje z góry za pomoc

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No to spoko, tylko że inni wypełniają i sm dostają. A na nowym koncie są reklamy, do czasu kliknięcia w nie.

Opublikowano

Na wszystkich kontach jest tak samo. Nawet na tych założonych tuż przed wypełnianiem reklam

Opublikowano

Na wszystkich kontach jest tak samo. Nawet na tych założonych tuż przed wypełnianiem reklam

Aha, spróbuj stworzyć nowe konto(jeszcze raz) i spróbować wypełnić reklamę przez przeglądarkę Internet Explorer,-Spróbuj i napisz Nam czy coś się ,,zmieniło''

Opublikowano

@Razor Oczywiścię, spróbuje. Tylko na tym starym Explorerze to nic nie zrobie. Ściągne Opere i zobacze. Odpaliłem na Opera(Operze?) i wszystko śmiga! Wielkie dzięki!

Opublikowano

@Razor Oczywiścię, spróbuje. Tylko na tym starym Explorerze to nic nie zrobie. Ściągne Opere i zobacze. Odpaliłem na Opera(Operze?) i wszystko śmiga! Wielkie dzięki!

Heh ciesze się, że mogłem pomóc :)

Małe info dla garstki osób które przeczytają ten temat! PRZY WYPEŁNIANIU REKLAM NIE UŻYWAJCIE FIREFOX'A, NAJLEPIEJ UZYWAC IE LUB OPERE!

Opublikowano

Kiedy wyłączyłem AOL'a i na operze kliknąłem w reklame, było to co w firefoxie. Wychodzi na to że firefox się nie nadaje ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...