Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SV] mc.evil - [Pierwszy Taki Survival!]

naxiiking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Dedykowany

Adres IP: s17.mineserv.eu:28445

Status: status.png?ip=s17.mineserv.eu&port=28445

informacje.png

Sloty: 20

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: Tak

team.png

Evil_Imam

pluginy.png

Permissions

Essentials :D:D

LWC

Factions

CookieMonster

GroupManager

sRPG

SkryrimRPG

Heroes

SimpleRegionMarket

SimpleCensor

Jobs

Sporo Tych Pluginow

:D

Orebfuscator

Worldedit

Worldguard

inne.png

Na serwerze panuje Czat lokalny i Globalny. Aby pisać na chacie globalnym należy poprzedzić wiadomość wykrzyknikiem. np. !czesc, co tam?

jebać psy

Opublikowano

alan - wlasnie mialem zrobic tak jak Ty napisales ale nie wiedzialem, ze mozna wgrywac wlasne pluginsy na mineserv.

jebać psy

Opublikowano

Serw do dupy. Wchodze na serw i ludzie zabijaja na spawn, Wyjde ze spawn`a i zabijaja. Gz

LOL, nie dziw sie, jak nie idziesz po moscie. Poza tym, ochrona jest na ok, 200 kratek od spawna bez mozliwosci budowania.

jebać psy

Opublikowano

Już raz wydałem pinię ale chyba została skasowana ;p Serwer zajebisty, zadbana mapa, działające lugina, fantastyczna atmosfera oraz nie zastąpiony team serva :) oczywiście eventy i mapy typu /warp diaxy więc możecie się sprawdzić na tym serwerze :D WBIJAĆ

Ej czy na pewno nie ma netheru? A teraz rozumiem prace na serwerze bo nie mogę wbić gdyż user not premium :) ale 1 soba na servie jest.. Czekam!!

Na dłuższą metę:

Do dupy serwer! Zjebane mapy [zrobili restart po 2dniach] nie ogarnijeci admini jakies dziwne mapy zabijali mnie w sklepie nie dzialajace komendy i Alanpl13 ktory teleportuje wszystkich na mape expowisko i wszyscy deedaja -1/10

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Do dupy serwer! Zjebane mapy [zrobili restart po 2dniach] nie ogarnijeci admini jakies dziwne mapy zabijali mnie w sklepie nie dzialajace komendy i Alanpl13 ktory teleportuje wszystkich na mape expowisko i wszyscy deedaja -1/10

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

aha. dziekujemy za opinie, wszystko naprawilismy :) w nagrode, za powiedzenie komend, ktore nie dzialaja dostajesz 3 diaxy :)

jebać psy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...