Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co o tym sądzicie?

michaaal18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!;) mam małą rozkmine.

Posiadam konto 26 lub 27lvl (rok czy dwa lata temu na nim były używane jakieś haki ale nie było żadnego bana ani nic) mam tam ok, 30-40k dinarów i zastanawiam się czy zacząć dalej grać na tym koncie czy założyć nowe?

co o tym myślicie?

bo szkoda by mi było gdybym kupił jakąś lepszą broń a tu banned, czy po takim czasie już nei zbanują?

Opublikowano

Tez może być wiele.

Ale skoro konto przetrwało tyle mass banów, to nie powinni go teraz zbanować za jakieś zaszłości.

No chyba, że znowu zaczniesz haczyć. Jak dla mnie możesz grać na starym, nie ma potrzeby zakładania nowego by nie dostać bana.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Po takiej ilości Mass Banów jest znikoma możliwość że możesz zostać zbanowanym.

Graj na tym koncie, zrób lub kup sobie premke na 3 dni Allegro i kup jakieś bronie (40k np. Famas).

Pozdrawiam.

@Down

Nie, mój znajomy ma i tylko narzeka że gó@#$!o.

Opublikowano

tam o dinary się nie martwię mam 4 czy 5xpromo na 10k, tylko nie chce bana dostać, tak jak nie słusznie dostałem na konto gdzie kupiłem retaila na TMP :angry:

więc mówicie że mogę wrócić do starego konta?

i jeszcze jedno, myslicie że ten retail AK-47 sie opłaca? TMP było ciekawszą propozycją ale już nie ma w MP ;//

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu zakładał nowe , sam posiadam tyle kont , że do wszystkich nawet passów nie pamiętam ;P . Załóż nowe acc kup perma ak47 camo wtedy dostaniesz premke gold 30 days i potem retka m60 ze zniżką .

Opublikowano

i dlatego lepiej nie hackować. Albo może jakieś drobne hacki się przydadzą. Raczej cie nie zbanują

xtiger54.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...