Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft 1.2

MC-98bannany98

Rekomendowane odpowiedzi

Gość                
Opublikowano

Z tego co wiem notch powiedział że 1.2 wyjdzie końcem lutego, bądź początkiem marca

Opublikowano

wescie juz przestancie z tym "Kiedy wyjdzie 1.2" to zaczyna ludzi wkórzac

Napewno ludzi to "wkórza" ? - kolego popracuj nad ortografią.

Poprostu MPC przesycone jest dziećmi do lat 12 i tego nie zmienisz. Musieliby przy rejestracji dodawać testy, które rozwiązali by ludzie o wyższej inteligencji, niż człowiek 12 letni. Wtedy nie byłoby powodów, aby ludzie się "wkórzali".

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Ja myślę, że wyjdzie w piątek, bo w ten dzień wychodzą snapshoty, i to taki dzień minecraftowy :)

Ale na dniach ma podobno wyjść, daty konkretnej nie słyszałem.

00979453523907008934.png
Opublikowano

Poprostu MPC przesycone jest dziećmi do lat 12 i tego nie zmienisz. Musieliby przy rejestracji dodawać testy, które rozwiązali by ludzie o wyższej inteligencji, niż człowiek 12 letni. Wtedy nie byłoby powodów, aby ludzie się "wkórzali".

Jak byś chciał wiedzieć pisałem szybko. I każdemu moze sie zdazyc zle napisane slowo

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Gość                
Opublikowano

No way.

Ja mam 12 lat i jakoś znam MC/Plugins na wylot.

To nie zależy od wieku kolego.

Lecz od zachowania.

:)

Opublikowano

Nie jeden 12 latek jest mądrzejszy od ciebie i 16+ latków wiec nie pier*l...

shoob.png

Opublikowano

No np jakis 16 może być większym neo niź ułożony 12 latek :D duzo razy sie z takim czymś spotkałem :D

//Posty całkowicie odbiegające od tematu, close.

10% :D Dobijamy do 100 % xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...