Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hehe żal...

Żabeek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema bo dziś zalogowałem się w metina;D i pisze do mnie gościu czemu jeeszcze gram bo mówił że jestem na liście do bana... jest taka lista?? a po chwili pisze że go okradłem a to nieprawda i powidziedział mi że wysłał coś do gm i pisze w metinie na wołaj ze ja złodziej że wysłał info o banie moge bana dostac?? (ale ja go nieokradłem)

Opublikowano

Siema bo dziś zalogowałem się w metina;D i pisze do mnie gościu czemu jeeszcze gram bo mówił że jestem na liście do bana... jest taka lista?? a po chwili pisze że go okradłem a to nieprawda i powidziedział mi że wysłał coś do gm i pisze w metinie na wołaj ze ja złodziej że wysłał info o banie moge bana dostac?? (ale ja go nieokradłem)

Co Ty jakieś dziecko mysli że moze wszystko nie masz co się bać ;d

Rep

Opublikowano

No chyba cie cos boli.

nie ma "list do bana" koles chce cie oszukac... czy to nie oczywiste ? ? gm nie udostepnia graczom info czy gracz dostal bana czy nie... n o i z gm w grze jak piszesz to szept jest wyswietlany na zolto i jest pochylony...

nie wchodz na zadne strony z ban listami bo cie ojebia i team nic nei zrobi... a najlepiej cyknij ss z takiej rozmowy i wyslij go do supportu to mzoe ziom bana dostanie...

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

to ja kiedys na Gladorze , spotkałem typa co pisal , że jest pomocnikiem GM'a i że jestem na liście do zbanowania ( gdyż podobno są na mnie skargi ) Bana mialem dostac na IP I na INTERNET :D , chyba że ! dam mu ID I Haslo , żeby zobaczyl moje IP i wtedy uratuje mnie od bana , gdy go wysmialem to pisal z innego nicku i przy szepcie zawsze pisal :GM: ( dopisywal , że bylo widac ze ma tak przy nicku ale to byl juz napisany tekst ) po prostu wysylal tekst i przed tekstem dal GM :D , Chcialem zrobic screna , ale zamknalem juz szept ;(

Opublikowano

Pewnie potem chciał ci podać stronę gdzie masz wpisać id i hasło, po prostu chciał ci konto ukraść.

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

haahah dzięki:PP Spamuje cały czas opinia już zjechana i wiecie co mi teraz powiedział skąd się kapną że niby ja go okradłem?? bo jak się zalogował stałem koło niego Haha i mówił żebym się trzymał bo już suport ma jakiś link :D

Opublikowano

nie ma żadnej listy ;x poprostu chciał ci podać strone do wyłudzania danych konta i cię ograść jak będą ci takie osoby pisać to od razu rób ss'a i do supportu

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...