Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorsza postać w PvP/PvM

Chill Out

Najgorsza postać do PvP/PvM  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najgorsza posta? do PvP

• Mental
      9
    • Body
      10
    • Wp
      37
    • Bm
      3
    • Archer
      7
    • Dagger
      4
    • Heler
      12
    • Smok
      30
  2. 2. Najgorsza posta? PvM

• Mental
      3
    • Body
      2
    • Wp
      7
    • Bm
      16
    • Dagger
      1
    • Archer
      54
    • Heler
      26
    • Smok
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda postać jest zajebista do pvp i do expa

czytajac takie glupoty zastanawiam sie kim sa polscy gracze metina

ufoludkami ? a moze niedorozwojami

wiadomo ze z pro eq exp i pvp jest latwe

ale np. takiemu Archerowi z idealnym eq pod expa i tak bedzie duzo ciezej niz WP z idealnym eq dlatego archer jest najslapszy do expa

albo taki body nawet z idealnym eq pod pvp nie osiegnie w pvp tyle co BM / Archer z dobrym eq

860331433165800174608.png

Opublikowano

Dziwnie sie czuje jak czytam twój nick :<

Co do ankiety, to :

PvM - Archer, sura bm ( długo sie metki nakurwia )

PvP - Niema najgorszej postaci do pvp, każda jest dobra - heller leczenie, z full abs takie woje mogą mu wylizać, do tego leczenie to masakra, zle sie metki bije ale szczegół, Smok? Tyle % na krytyka, skowyt nawet na g z eq na luda i na wojnach ciosasz jak pojebany, sura wp? Hity, strach, rozpro, smoczy wir na grupke, o BM nawet wole nie pisać, to jest kosa, woj body? Wir itd. mental duchowym jak przypierdoli z złodziejem dusz to każdy leży, dagger? Zasadzka, wirujący, takie kryty potrafią lecieć że głowa mała, archer? mało kto robi abs na strzały, dlatego archer ma sporą przewage..

Wystarczy wam tyle? : :>

nie regulaminowa sygna.

Opublikowano

Najgorsza postać do PVP WP ... nie zgodzę się z tym.

Dokładnie ponieważ gdzieś ok 70 lvl ze skilami na g jest dosc dobry a eq to każdy ma na tym lvl wiec Ci co dali że jest słaby nie wbili wiekszego lvl niż 30...

Rep

Opublikowano

Każda postać jest dobra , lecz wiem z doświadczenia że najgorzej expi się Szamanem Hellerem , a najgorszej postaci w PVP nie znajdziesz . Wszystkie są dobre , mają swoje + i - . ;)

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

W PvP nie postaci zlej , wybralem healera graja nim nooby ktore nie ogarniaja szybkiej walki typu z wp, wojem

A PvM BM jakos szamanem kazdym moim nzdaniem da sie ogarnac

­

Opublikowano

Do pvp nie ma lepszych i gorszych postaci, zależy od eq. A co do expa weź sobie to na logikę, która postać nie ma ani jednego skilla buffującego, np aura, pomoc, duszek, leczenie ? Ninja, archer jak i dagger. Do 30lv jest różnica ponieważ daggerem mamy skille którymi atakujemy z sztyletów, łukiem solo exp to masakra ;x Od 30lv do 45/50 przeważnie luruję się, daggerem też na Bo i w V1. Od 45/50lv expi się marmurkami w v2 aż do 75lv. Jak ninją w atla się expi to już nie mam pojęcia

kuzyk2.png
Opublikowano

PvP najgorszy szaman smok ? o boże wy nie myslicie to tak np. na diamondmt2

Grałem bodym 123 lvl wir ok 17k (kryt)

Szaman smok 18k Talizman a Skowt 24k (kryt)

a szaman smok jak się umie grać to na kryta ma 100% Pzdr

Najgorsza postac PvP:Body każdy ma abs na miecze taka prawda

Najgorsza postać PvE:Archer z lukiem expic sie nie da :P

tylko jest taka mala róznica ze na privach jets niewiele osob ktore robią eq na szamana wiekszosc trzymie się ukladu wojennego 3 klas (jezeli chodzi o 4fun typu xenox,glador itp.) czyli sura, wojownik, ninja nic innego na promt2 robia tak ze zamiast HP daja 20 dzwony czy ile to tam jest a z gamusem sie zgadzam w pewnym stopniu bo racja co racja jak sie umie grac to sie potrzefi byc dobrym ale nigdy szamanem nie umiejesz spota szponow tak jak mental lub WP nawet BM sie da (lecz to juz wymaga troche zainwestowania w eq i bony ) tak samo acherem nie ubijesz calego spota (chyba ze to będzie jakies maly spocik) na marmach z 12k HP

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Najgorszy w pvp jest wg. mnie szaman smok, gorszy od Wpeka ,a napewno od takiego co ma rozpro na g+ :)

Najgorszy w Pvm - archer, zmiana broni podczas expa to uciążliwa sprawa, a exp bez skilli mnie nie bawi, chyba że z konika.

I mówie tutaj o Pl'u gdzie nie ma 6/7 itp.

Na privach z kolei:

Najgorszy w pvp: body - nie ma gracza co by nie miał nno, absów czy to na miecz(aura ssie) czy na tę klasę.

Najgorszy w pvm: każdy dobry, ale jakbym musial wybierać to bm bo surka ma kijową animacje ataku z buta :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...