Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najgorsza postać w PvP/PvM

Chill Out

Najgorsza postać do PvP/PvM  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najgorsza posta? do PvP

• Mental
      9
    • Body
      10
    • Wp
      37
    • Bm
      3
    • Archer
      7
    • Dagger
      4
    • Heler
      12
    • Smok
      30
  2. 2. Najgorsza posta? PvM

• Mental
      3
    • Body
      2
    • Wp
      7
    • Bm
      16
    • Dagger
      1
    • Archer
      54
    • Heler
      26
    • Smok
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak najlepsza, czy najgorsza postać. Jeżeli ktoś potrafi grać to każdą postacią ogarnie expa czy pojedynki.

Opublikowano

może nie najgorsza klasa ale najsłabsza w rękach newbie / noobów wojownik body i mental

jeśli ktoś umie zrobić eq to każda klasa jest dobra do pvp

a w pvm bez poli to ninja archer

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Opublikowano

Smok jest cienka na PVP ;oooooooo na Pl;u od 80 lvl cisniecie juz wszystkich praktycznie majac eq :) wiem po kolegach z gildii ;]

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś jak najlepsza, czy najgorsza postać. Jeżeli ktoś potrafi grać to każdą postacią ogarnie expa czy pojedynki.

Popieram i za to masz lajka. <3

Ale jak już mam wybierać to do pvp bym dał healera/smoka, a do pvm to archer.

/Dałem to samo.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

PvP najgorszy szaman smok ? o boże wy nie myslicie to tak np. na diamondmt2

Grałem bodym 123 lvl wir ok 17k (kryt)

Szaman smok 18k Talizman a Skowt 24k (kryt)

a szaman smok jak się umie grać to na kryta ma 100% Pzdr

Najgorsza postac PvP:Body każdy ma abs na miecze taka prawda

Najgorsza postać PvE:Archer z lukiem expic sie nie da :P

Opublikowano

No nie ma najgorszej postaci ale są takie którymi wygrać pvp jest o wiele pewniej ze względu np na ducha u bm jak masz tą postać nawet bez zajebistego eq a masz np 65 ku są tanie więc masz napewno np 2 skille na G1 więc wygrać pvp z fms-em nawet 3 um kd +3 nie ma problemu. :)

I napewno przegra z takim pvp body więc najgorsza postać do pvp :) Chodź lubie nim grać ponieważ jest dynamiczny

Opublikowano

Moje zdanie jest takie:

Woj

Body-Dobry do pvp i expa

Mental-Do pvp nawet nawet ale szybkosc tragiczna ;d to samo jezeli chodzi o pvm np ubijanie metka ;p

Ninja:

Dagger:do pvp dobry do expa też wiem bo sam expilem ninja ;d

Archer: podobno do pvp dobry ale ja tego nie ocenie do pvm tragiczny ;-)

Sura:BM do pvp spoko do expa w chuj slaby chyba że wybonujesz ;d

Sura wp:exp cudowny do pvp tak od 70 lvl ;d

Szaman

Smok:tylko raczej do buffowania chociaz eq robic swoje

Heller: moim zdaniem dobry do pvp tak do 70 lvl jak zrobisz eq itd pvm niewiem nigdy nie probowalem ;d ale chyba nie najlepszy ;d

Rep

Opublikowano

hehe no nie moge przeciez healler to postac pro pod pvp co do ankiety wg mnie najgorsza postac pod pvp SURA WP a najgorsza pod exp ARCHER- za to super w pvp .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Exp w 100 archer chyba że na poli. Pvp nie ma najgorszego na lvl 71+ na mniejszych smoq 54-

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

koteksra5 brayantgk całkowita racja, widać jak wielu ludzi niema pojęcia co potrafi smoczek w pvp B)

"Wyznacz Sobie taki cel, że gdybyś go osiągnął, to zwaliłby Cię z nóg."

The Secret

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

hehe kazda postac jest dobra do expa jak i pvp jak nie umiecie grac to nie ma sie co dziwic szamani sa mocni w pvp jak i archer nie wiem jak ktos glosuje na archera ze slaby jak ta postacia nie gral... ja gralem wiele razy ta postacia i bardzo dobrze spisywal sie w pvp a exp przyjemny wystarczy troche wiedzy i odpowiednie eq;)

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

Kpicie sobie? Wypowiadają się tu osy, które nie mają żadnego pojęcia o graniu szamanem. Szaman choćby ze skillami G kładzie bodego z x5 P na 86+.

Mały pokaz umiejętności healera :

Opublikowano

Każda postać jest zajebista do pvp i do expa ale trzeba umieć grać a archerem na poli P z jelonkiem 35+śr expi się lepiej niż WP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...