Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] clan ~!CyberPain!~

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko chciałbym ostrzec przed clanem ~!CyberPain!~.. Nie idzcie tam! Lider to noob... Np. dzisiaj dostalem bana na ts na 5 min tak sobie bez powowdu a gdy powiedziałem że lider ma coś na głowie dostałem kika. Lecz są jeszcze inne powody. 1. Małe lvl 2. wszyscy małe k/d. 0 zgrania na cw. wszyscy co dostaną np. hs to płaczą że hacker...

Opublikowano

no kurwa żal .. po pierwsze co to ma byc ?? to forum o problemach w grze a nie na temat clanów .. -.- a po drugie to wyjdz z tego clanu i koniec problemow .. DZIECI !!!

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

Jak byś przeczytał to, to jest ostrzeżenie przed clanem. i na początku jest napisane żę mnie kikli... -,-"

Opublikowano

Też bym cb wywalił za ten nobski nx skill w sensie twoje pro itemy np full speeda i P90TR.

Chłopaku wiesz co to SnD?

A tak w ogóle przed czym ty ostrzegasz, jakiś nN clan który nikt nie zna i nie dojdzie.

Pewnie nawet tsa nie mieli

Yo.

Opublikowano

bo cie nie stac up to jzu nie niego wina jak ma to niech wydaje no a tak btw no ten clan jest noobski gralem z nimi cw i hacker ban itp ale to temat do tego?

Opublikowano

Jam coś to na perma mam tylko combata^^ więc nie masz aż tak bardzo czego zazdrościć..

Opublikowano

bo cie nie stac up

koleś, widzisz co napisałeś?(jesteś jakiś niedorozwinięty?) Każdego kogo stać musi wydawać na NX? też sądzę, że full Nx = zero

Jak ja bym miał ostrzegać przed każdym "noob'skim" klanem, to byś się zesrał. Kogo to obchodzi, że jakieś ~!srybersrajn!~ kicka Cie z TS -.-

Ogarnij...

dópa!

Opublikowano

jaki jest sens tego tematu o.O Zachowanie godne 7 latka

eot

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...