Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Stare konto w Wr ( zbanowane )

sciemka16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Zwracam się do was z kilkoma pytaniami :

- około 2 lat temu dostałem bana w wr ( za opk ) na opk wbiłem z 41 na 58 lvl ( nie rzucałem opk...tylko afkowałem w roomach ) i wtedy dostałem bana .

- teraz po długim czasie nieobecności w wr... przyszła mi ochota dalej grać ( wbiłem na war rocka i dowiedziałem się,że wiele osób dostało unbana w tym kilka co mieli już wtedy + 65 lvl i razem ze mną siedzieli w roomach z opk ) tego samego dnia co ja bana dostał również mój brat mający 41 lvl za to samo -nie mogę zrozumieć tego, że mój kuzyn mający wtedy + 50 lvl też grał w romach gdzie było rzucane opk ( tego samego dnia co dostaliśmy bany z bratem on też grał na opk w roomie gdzie bracki był masterem ) i nie dostał bana, teraz ma ponad 70 lvl !

- mam teraz pytanko ( czy ten ban co dostałem i mój brat to są bany na stałe ? ) ( podczas próby logowania piszę : you account has ben blocked ) ( nie wysyłałem żadnych ticketów wtedy byłem jeszcze ciemny i zrezygnowałem z gry po banie ( jest teraz wogóle jakaś szansa na unban dla mojego i brata konta ? wiele osób dostało unbana a czy ja mam też szanse na niego po 2 latach nieobecności ? )

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Co do czasu bana powinna być informacja na e-mailu, jeśli takowej informacji nie ma ban został nałożony na zawsze.

Zawsze możesz ubiegać się o unbana dla twojego konta, ale po dwóch latach nieobecności szansa na od banowanie jest znikoma.

Pozdrawiam.

Opublikowano

sprawdz maila i pisz ticketa , mozesz ich przekonac ze jak dostaniesz unbana to zrobisz zakupy - kupisz premke i g1 to moze bdzie jakas szansa = )

Opublikowano

Słuchajcie chciałbym wysłać tego ticketa ( ubiegać się o unbana ) ale mam problem / z takiej racji że długo nie grałem wygasło mi hasło na gamefirst ( a ja niestety zapomiałem hasła do emaila i do podpowiedzi ) jest na to jakiś sposób bo inaczej się nie dowiem czy ban został nałożony na zawsze??? Z tymi premkami to nie był problem ( bo za czasów jak grałem premium gold było zawsze.... nawet w czasie bana miałem aktywne gold premium na 27 dni. )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj napisać z innego konta, ale wątpię, że podadzą Ci passy.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

passy działają do konta na war rocku normalnie można wpisać tylko że na stronce gamefirst hasło wygasło a ja zapomiałem hasła do meila ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...