Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Permament,retail

TadeuszNorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem sobie G36CD na 8 slot na zawsze i otóż to ze nie widze jej w grze na stronie pisze ze mam tego retaila a w grze go nie mam mam tylko smoke na 8 slot i co mam zrobic ?? co za to dostałem za retaila? i kupiłem AK47 Camo jak sie nie myle na ile tam dni 10 lat chyba czy jakos tam i cos tez za to dostałem???

Opublikowano

G36CD jest na Enningera.

Pewnie próbowałeś założyć je na Assaulta.

Pozdrawiam.

//Down

Pomyśl ...

Specjalnie do retaila który jest na 8 slot trzeba by było kupić 8th slot ?

W ogóle gdzie widziałeś do kupna 8th slot osobno bez broni ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up a od kiedy trzeba mieć 8 slot ? -.-

Bo ja nie widziałem tego slotu do kupna -.-

Na 8 slocie możesz mieć tylko JEDEN retail , w tym przypadku zmien te smoke i w enginerra wejdz i w eq i powinno być .

Opublikowano

@up

na 8 slocie można mieć tylko jednego retaila chyba, że został zakupiony retail na 10 lat wtedy broń jest na 3/5 slot.

Witam kupiłem sobie G36CD na 8 slot na zawsze i otóż to ze nie widze jej w grze na stronie pisze ze mam tego retaila a w grze go nie mam mam tylko smoke na 8 slot i co mam zrobic ?? co za to dostałem za retaila? i kupiłem AK47 Camo jak sie nie myle na ile tam dni 10 lat chyba czy jakos tam i cos tez za to dostałem???

Możliwe, że podczas zakupu miałeś laga, kredyty zostały pobrane a broni nie dostałeś. Zostaje ci napisanie ticketa do G1 w tej sprawie.

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@up ale możesz mieć dwa retaile , on np kupił na engineera więc może sobie kupić na jakiś innego żołnierza lub na inny slot drugi retail .

Opublikowano
@up ale możesz mieć dwa retaile , on np kupił na engineera więc może sobie kupić na jakiś innego żołnierza lub na inny slot drugi retail .

W tym temacie jest wszystko opisane na temat retaili:

http://www.mpcforum.pl/topic/441667-tut-retaile-bronie-na-8-slot/

Oraz często zadawane pytanie m.in.

Jak kupić retaila?

- Retaila można kupić na stronie G1, tak samo jak jakąkolwiek broń za G1, z tą różnicą że nie znajduję się w MP cały czas. Jest ona udostępniana do kupienia jedynie na krótki okres.

Ile maksymalnie RETAILI można mieć na jednym koncie?

-Nie ma limitu. Na jednym koncie można posiadać wszystkie dostępne retail'e!

Czy mogę kupić 2 retaile przeznaczone dla tej samej klasy?

- Tak, możesz.

- Jeżeli będę posiadał/ła 2 lub więcej RETAILI dla różnych klas każda postać będzię wyposażona w swojego RETAILA?

- Nie, w grze można posiadać tylko jednego RETAIL'a jednocześnie. Aby zamienić retaila konieczne jest wylogowanie się z gry i wejście na strone G1.

Co się stanie z bronią na 8 slot jeżeli kupie retaila?

-Nic, w dalszym ciągu tam pozostanie, jednak aby nią grać będziesz musiał/łą dodać ją do ekwipunku.

Czy mogę posiadać 3 famasy na raz?

- Tak jest to możliwe, jednakże jeżeli kupiłeś/aś RETAIL'A FAMAS'A, wraz ze zwykłym (czarnym) famas'em zakupionym w IS lub MP. Obie bronie będą zachowywał się jak jedna, ta sama broń.

I masz już odpowiedź ;]

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

@up a od kiedy trzeba mieć 8 slot ? -.-

Bo ja nie widziałem tego slotu do kupna -.-

Na 8 slocie możesz mieć tylko JEDEN retail , w tym przypadku zmien te smoke i w enginerra wejdz i w eq i powinno być .

'

Co ty gadasz ??? Możesz mieć retail na famasa i m60 lub na m249 i m134. Przechodzisz w zakładce konto na wr.net i ustawiasz jaki potrzebujesz ?? O czym Wy do niego mówicie ? Nie musisz kupować żadnego 8 slothu, napisz do g1 ticket'a albo sprawdz dokładnie czy aby na pewno patrzyłeś na postać engineera, a nie assualta.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

@up czytaj ze zrozumieniem może ?? przy tym co zacytowałeś nie ma nic o tym że trzeba kupić 8 slot .

Próbujemy mu wyjaśnić o co chodzi z tym retailem a Ty wylatujesz że gadamy głupoty -.-

Opublikowano

Ludzie ale słuchajcie ja kupiłem to na nna medic,enginner.assult, aa nie widze w eq w grze nie tej broni a na stronie pisze ze mam ją i nie dostałem medic kit 2 dostałem tylko smoke a nie , powienienem dostac medic kit 2 -nie mam smoke -mam -Retail - w grze nie mam -.- sorry ze tak napisalem nie zrozumiale ;P

Opublikowano

To według mnie jedynym wyjściem jest napisanie ticketa do G! :)

Jak napisać?

http://www.mpcforum.pl/topic/450581-tut-jak-napisac-ticketa/

http://www.mpcforum.pl/topic/214652-tut-pisanie-tickietow/

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Najstosowniej byłoby napisać ticketa szczególnie jak robiłeś zakupy na g1 to wtedy będziesz rozpatrywany w pierwszej kolejności ,

Pozdrawiam

Opublikowano

no ten temat jest troche bez sensu. Jak jesteś assaultem to nie założysz tej broni. Gdy masz jakiś poważny problem to napisz ticketa

xtiger54.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...