Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana średnich

luuki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile jest % szans na wejście śr 40+?

Kupuje zmianki weszły max śr 33 ale to dla mnie za mało

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Do zmiany średnich nie ma określonego %. Przy zmianie po prostu potrzebne jest szczęście, innym wchodzi za 10 czy tam 20 razem śr.40 a niektórym za 50 albo lepiej.

Po prostu szczęście trzeba mieć. :)

Opublikowano

Trzeba mieć szczęście ale bardzo rzadko wchodzą +40% chyba, że naprawde masz duże szczęście

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Wejdzie albo nie wejdzie, tylko tyle na ten temat można powiedzieć, metin to gra na szczęście. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Kiedyś na De metku znalazłem artykuł o tym jaka jest szansa na wbicie dużych srednich,i to wcale tak do końca nie jest prawdą że wbicie 10% jest na równi z wbiciem 45%--zainteresowało mnie to i wujek google gdy przetłumaczył mi artykuł jasno pisało że w Metinie2 wszystko jest podzielone na przedziały,ulepszanie eq, zmiana bonów też,,,dlaczego najwięcej jest broni w przedziale -3%<>18% bo na takie wejście śr,są najwieksze szanse,,potem jest 22<>34% a powyżej 46% średnich jak dobrze pamietam jest znikoma szansa na wbicie,więc szczęście tutaj głównej roli raczej nie odgrywa,,,powyżej 51 chyba jest 3% szans na wbicie co na globalach jest mizerną szansą,a z praktyki wiem że fajnego fms'a czy jelonka około 45% to szybciej człowiekowi dropnie niż dojdzie do takich srednich przy pomocy zmianek.

Widzę,że dużo dzieci na tym forum w zastępstwie słowa "żal" wcina słowo "hejtować" ale mało kto zna ogólne znaczenie oto tego słowa tak więc na dole małe tłumaczenie nowego hasełka 2012 roku<>-<>

-hejter

(ang. "hater") Zazdrosny koleś który nie potrafi cieszyć sie sukcesem kogoś innego, dlatego próbuje wytknąć w nim wszystkie możliwe wady

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...